am 2 copilasi unul de 1 an si 11 luni si unul de 7 luni.momentan sunt in concediu de crestere a copilului pana pe data de 10.01.2010.pot face o cerere de prelungire ca sa pot sta cu cel deal doilea copil?mentoinez ca inca nu am anuntat angajatorul ca eu am mai nascut un copil:(
Din 10.01.2010 puteti beneficia de aceleasi drepturi si pentru cel de-al 2 lea copil, chiar daca in acest momentnu ati anuntat angajatorul.
Frumos ar fi sa il anuntati.
Si eu cred ca ar trebui sa-l anuntati, mai ales ca, din cate stiu va va trebui la primarie o copie dupa cererea aprobata de prelungire a concediului pentru cresterea copilului.
Succes!
:offtopic:
n-as vrea sa fiu in locul angajatorului care astepta un salariat la lucru peste o luna, iar acum se va vedea in situatia de a-l inlocui inopinant.
si va mai afla si ca angajata stia de 7 luni ca are motiv sa continue suspendarea, dar nu i-a spus si lui, asa, de informare ...
Cateva nelamuriri
sandr_ela
as avea doua probleme si anume:
1. am fost in crestere si ingrijire copil din data de 06.08.2007, copilul nascandu-se in 03.06.2007. In luna decmbrie 2008 am ... (vezi toată discuția)