avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prelungire concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prelungire concediu crestere copil

am 2 copilasi unul de 1 an si 11 luni si unul de 7 luni.momentan sunt in concediu de crestere a copilului pana pe data de 10.01.2010.pot face o cerere de prelungire ca sa pot sta cu cel deal doilea copil?mentoinez ca inca nu am anuntat angajatorul ca eu am mai nascut un copil:(
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 15:48, 24 Noiembrie 2009
Din 10.01.2010 puteti beneficia de aceleasi drepturi si pentru cel de-al 2 lea copil, chiar daca in acest momentnu ati anuntat angajatorul.
Frumos ar fi sa il anuntati.
Si eu cred ca ar trebui sa-l anuntati, mai ales ca, din cate stiu va va trebui la primarie o copie dupa cererea aprobata de prelungire a concediului pentru cresterea copilului.
Succes!
:offtopic:
n-as vrea sa fiu in locul angajatorului care astepta un salariat la lucru peste o luna, iar acum se va vedea in situatia de a-l inlocui inopinant.
si va mai afla si ca angajata stia de 7 luni ca are motiv sa continue suspendarea, dar nu i-a spus si lui, asa, de informare ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trec dintr-un cic in altul? ade31 ade31 Buna seara, Sunt in concediu pentru cresterea copilului (al 2-lea)Primul concediu a incetat in 22.11.2009, dar intre timp am nascut al 2-lea copil in ... (vezi toată discuția)
Cateva nelamuriri sandr_ela sandr_ela as avea doua probleme si anume: 1. am fost in crestere si ingrijire copil din data de 06.08.2007, copilul nascandu-se in 03.06.2007. In luna decmbrie 2008 am ... (vezi toată discuția)
Concediul pentru cresterea celui de al doilea copilul Clauditza8686 Clauditza8686 Buna ziua! Am si eu o intrebare si va rog sa imi spuneti un raspuns ca sa stiu si eu. Eu sunt in concediu pentru cresterea copilului, am nascut primul copil ... (vezi toată discuția)