avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum trec dintr-un CIC in altul?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum trec dintr-un CIC in altul?

Buna seara,

Sunt in concediu pentru cresterea copilului (al 2-lea)Primul concediu a incetat in 22.11.2009, dar intre timp am nascut al 2-lea copil in 05.05.2009 si mi s-au suprapus 6 luni concediile.Intrebarea mea :Decizia de suspendare a contractului de munca pt.CIC copil nr.2 cu ce data se face?

Va multumesc anticipat
O seara placuta!
Cel mai recent răspuns: Doina Elena , Consultant resurse umane 18:12, 29 Ianuarie 2010
Veti face o cerere la angajator pentru prelungirea suspendarii cim - 51.a.- intrarea in CIC cu al 2-lea copil. Angajatorul emite o decizie de prelungire a suspendarii conf 51.a. in perioada de la ..(data solicitata)...pana la implinirea varstei de 2 ani a celui de-al 2-lea copilas, respectiv 05.05.2011.
Multa rabdare si sa va fie sanatosi cei mici!

PS.
In mod normal, trebuia sa faceti cerere de intrare in CIC la momentul expirarii primului concediu.
Ultima modificare: Vineri, 29 Ianuarie 2010
Doina Elena, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completarea cartii de munca Zita P. Zita P. Am o angajata care a avut CIM suspendat pt concediu de ing.copil.2 ani pana la data de 01.01.2010 . Intre timp a mai nascut un copil si a facut cerere de ... (vezi toată discuția)
Cum se prelungeste suspendarea cm pentru a-l 2 lea copil? alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, ce decizie trebuie sa fac pt a ma reincadra, CM fiind suspendata din 14.03.08 pt crestere copil, si urmatoarea decizie cu art 51 lit a, cu ce ... (vezi toată discuția)
La a doua nastere in timpul primului concediu de crestere copil sadaka sadaka buna, va rog sa imi spuneti ce acte trebuie sa fac pentru o angajata care este in CIC si a nascut al doilea copil, #-o:( (vezi toată discuția)