avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi
Forum Activitate musteataflorin

Activitate musteataflorin

Multumesc inca o data, in urma sfaturilor dumneavoastra m-am gindit sa procedez cam asa: ii fac o instiintare verbala, apoi una scrisa trimisa prin posta , apoi o reclamatie la politie, iar daca tot nu se rezolva problema avind acea reclamatie la politie ma gindesc ca ar trebui sa fiu acoperit legal si trec la scoaterea hirbului de pe proprietate. As vrea sa scot din calcul cea cu executotul judecatoresc pentru ca nu face hirbu cit costa judecatorul. Ce parere aveti? e legal ma acopar in caz de vreo reclamatie?

Multumesc mult

Da multumesc f mult pentru toti pentru raspunsuri, ideea e ca masina nu are numere de inmatriculare, mas mira sa mai fie ceva bun prin ea... nus ca nu m-am uitat, sincer ....
Multumesc. intradevar este simpla varianta. Dar din ce am mai citit aici pe forum nu este ilegal? pentru ca dupa aceia poate sa ma acuze de distrugere sau mai stiu eu ce ...?
Va multumesc anticipat.
Buna ziua. Am citi aici pe forum si tot nu am reusit sa ma luminez cum sa procedez in situatia mea:
Pe un teren proprietate, intabulat dar nefolosit in nici un scop de 2 ani de cind l-am cumparat, vecina ce locuieste alaturi de acest teren a pus o masina veche pe el fara a ma intreba, am acceptat ideea (dar fara sa semnam vre-un act, doar verbal) pentru ca nu locuiesc in zona si am rugato ca sa ma anunte daca apare ceva probleme nedorite pe terenul meu. A trecut 1 an si jumatate de atunci si acum doresc ca ea sa isi ia masina de pe terenul meu (vreau sa il vind), dar nu mai recunoaste nimic. Cum pot sa parocedez acum?
Ma adresez politiei ? pentru tulburare de posesie, dar cum demonstrez ca e masina ei?
Sau pot sa iau masina de pe proprietatea mea fara a mai discuta cu nimeni si sa o duc la un punct de colectare de astfel de masini?
Nu as dori sa incalc legea dar nici sa treaca un an pina scot acea masina de pe propietate.
Răspuns la discuția Intabulari suprapuse
Va rog un raspuns, am nevoie urgent. Trebuie citit atent formularea.
Răspuns la discuția Intabulari suprapuse
Multumesc in primul rind pentru amabilitatea de a raspunde.
Problema e ca noul proprietar de la parcela 1 nu il intereseaza: " Are terenul intabulat". Proprietarul initial care are parcela 2 detine aceasta parcela (2) in schita cadastrala dar cu mentiune : teren detinut fara acte , el raspunzindu-mi ca nu e a lui acea parcela (2) ca si cum a ajuns acolo fara nici o interventie. In concluzie el nu considera acea parcela ca fiind a lui ci a primarie si deci nu are cum sa cada la vreo intelegere cu mine. Deci cum poate sa aiba el pe schita de amplasament de la cadastru o parcela cuprinsa la el dar detinuta fara acte? Pot sa cer anularea intabularii pe ideea ca el detinea innainte de vinzarea parcelei 1 mai mult teren decit in acte?
Buna seara
Am si eu o problema cu o intabulare a unui teren extravilat suprapus peste un teren vecin, efectiv suprapunerea este de max 49 cm ipotenuza (in forma de triunghi isoscel). Terenul vecin intabulat in 2004 al meu in 2005. Pb este mai complicata:
Terenul vecin intabulat in planul cadastral x este compus din parcela 1 de n ari, vindut catre persoana B si parcela 2 de n ari care apare in fisa cadastrala la persoana A (ce a detinut initial si parcela 1) ca teren intabulat dar notat ca fiind detinut fara acte de proprietate, ciudat dar adevarat.
De la cadastru mi sa spus ca sa permis intabularea fiind limita de max 80 cm si asfel trebuie sa rezolv problema cu vecinu amiabil sau instanta.
Intrebare suprapunerea fiind in forma de triunghi vf triunghiului aflinduse la jumatatea parcelei 1 cum pot sa rezolv problema?
Cel care detine aceasta parcela cumparata are intabulare si nu il intereseaza iar eu nu pot sa pun borne pentru ca sunt in litigiu.
As putea sa ma leg de persoana A care a intabulat initial terenul? astfel sa anulez intabularea lui sau sa o modific prin micsorarea latimii lui ca sa imi recistig cei 49 cm de suprapunere si el sa ii dea celui care a cumparat parcela 1 (pe care avea cu acte de provenienta) mai mult in lungime pentru ca el va pierde la rindul lui din latime ca de persoana A oricum nu are acte de provenienta pe parcela 2 deci intabularea sa efectuat dar nu stiu cum....
Daca da se poate prin notar, la cadastru (amiabil) sau in instanta?
Va multumesc anticipat