avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Activitate samina

Activitate samina

Buna ziua,
Taxa de inscriere membru sustinator cooperativa se factureaza cu TVA sau SFDD? Si daca da cu 19%?

Multumesc!
Buna seara,
Am o problema si am mare nevoie de jutor. Am un SRL pe care l-am suspendat la sfarsitul lui 2009. In 2010 ianuarie am depus 010 cu trecere de la TVA trimestrial la lunar. Am depus pentru regim derogatoriu, dar a fost respins, asa ca D-na de la Administratia Financiara mi-a spus sa depun TVA trimestrial, pentru ca societatea este suspendata, iar dupa 3 ani voi depune lunar. Asa am facut numai ca acum m-am trezit ca am de plata amenda pentru ca nu am depus TVA lunar. Ma poate juta cineva in aceasta privinta. Este o perioada anume de raportare a situatiilor financiare pentru societatile suspendate?
Multumesc si o seara minunata!
Discuție credite bancare
Buna seara,
Va deranjez cu o intrebare legata de credit bancar
Sotul meu are doua credite bancare, de nevoi personale, fara garantii imobiliare si fara ca eu, sotia, sa fiu codebitor. Situatia a facut ca sotul sa ramana fara serviciu iar eu sa nu pot sustine cele doua rate din salariul. Nu am mai putut plati ratele la banca de ceva vreme si nu stiu care ar putea fi urmarile in situatia in care casa in care locuim este mostenita de mine de la parintii mei. Vreau sa stiu daca bancile pot avea drept asupra casei
Va multumesc anticipat pentru raspuns