avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1233 soluții astăzi
Forum Activitate Admin.John

Activitate Admin.John

Se poate merge in Instanta pt cerere calcul spor de vechime la salariu?
In firma nu exista CCM.
Buna ziua,
In C.I.M. nu este scris despre spor de vechime dar este scris - sporuri ......zero( probabil se refera la sporuri de noapte,spor de sarbat legale sai intra aici si spor de vechime?Omul are vechime de 34 ani in campul muncii si vechime in firma de 2 ani.
Doresc sa mentionez ca ceilalti au tichete de masa,unul nu are tichete de masa. Poate fii considerat, discriminat?
Va multumesc.
La o firma cu 6 angajati ,5 angajati au in salariul lor calculat sporul de vechime si un angajat nu are,poate sa actioneze in judecata patronul ca nu are calculat sporul de vechime?
Va multumesc pt raspuns.
Sunt administrator imobile la un complex industrial ce cuprinde o cladire de birouri veche din anii 1970 si 12 depozite mici,unde nu exista autorizatie ISU si instalatia incendiu este veche..Trebuie sa i informez pe actionarii firmei in scris de realitate?Ei stiu situatia.
Ma gandesc ce au patit administratorii la pensiunea de la Tohani.
Va multumesc.
Presedintele asociatiei de proprietari nu a preluat nimic, a vb cu el, dar numai verbal.
va multumesc
Nu a fost predat si incheiat nimic cu asociatia de proprietari. intre dezvoltator nu exista nici un act de predare-primire.

va multumesc
Buna dimineata,

stau intr un bloc construit acum doi ani, dezvoltatorul nu a terminat tot ce trebuia sa faca la interior.Alta problema mare ,a inceput sa cada tencuiala pe exterior,ne am interesat si dezvoltatorul a inchis firma de constructii de acum un an de zile.
El poate fi dat in judecata de asociatie de proprietari pt cele nerealizate si pentru ca nu vrea sa predea cartea tehnica a blocului?
Va multumesc
Răspuns la discuția vanzare apartament
va multumesc