avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezvoltatorul si a radiat firma, imediat dupa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezvoltatorul si a radiat firma, imediat dupa construirea blocului

Buna dimineata,

stau intr un bloc construit acum doi ani, dezvoltatorul nu a terminat tot ce trebuia sa faca la interior.Alta problema mare ,a inceput sa cada tencuiala pe exterior,ne am interesat si dezvoltatorul a inchis firma de constructii de acum un an de zile.
El poate fi dat in judecata de asociatie de proprietari pt cele nerealizate si pentru ca nu vrea sa predea cartea tehnica a blocului?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Admin.John , utilizator 17:21, 7 Septembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Admin.John a scris:



El poate fi dat in judecata de asociatie de proprietari pt cele nerealizate si pentru ca nu vrea sa predea cartea tehnica a blocului?



1-Pentru eventual demers impotriva lucrarilor nerealizate trebuie sa precizati daca exista PV receptie ,garantia imobilului
2-Referitor la cartea tehnica a imobilului-daca acesta nu a fost finalizat nu a fost incheiata carte tehnica

Nu a fost predat si incheiat nimic cu asociatia de proprietari. intre dezvoltator nu exista nici un act de predare-primire.

va multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pana nu cad cateva blocuri d'astea facute de catre "dezvoltatori" nu se schimba legslatia, si legislatia de azi le protejeaza hotiile. Paradoxul este ca populatia le da banii pe mizeriile ridicate. Incroyable!
Presedintele asociatiei de proprietari nu a preluat nimic, a vb cu el, dar numai verbal.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea tehnica a unui imobil lustelu lustelu Sintem proprietarii unor apartamente intr-un bloc nou,constituiti intr-o Asociatie de Proprietari legal infiintata. Dezvoltatorul refuza predarea Cartii ... (vezi toată discuția)
Garantie imobil nou / de cand incepe si ce acopera? Ovi789 Ovi789 Buna, Suntem o asociatie noua formata din doua blocuri si am avea nevoie de sfaturi pe partea de predare/receptie imobil. Mentionez ca cele doua blocuri au ... (vezi toată discuția)
Cartea tehnica a blocului buna seara, in urma cu 2 ani un bloc ... Maria-BiancaT Maria-BiancaT Cartea tehnica a blocului Buna seara, in urma cu 2 ani un bloc din cadrul unui ansamblu rezidential a fost dar in folosinta fara predarea cartii tehnice. De ... (vezi toată discuția)