La prima infatisare ne-am aparat singuri si instanta ne-a dat castig de cauza in parte.Firma respectiva a facut recurs si in acel moment noi am facut un contract cu o doamna avocat din barou,noi am pierdut la acel recurs ,dupa am cerut si noi recurs iar avocata noastra nu a mai aparut si am pierdut prin neplata timbrului .
Am facut singuri dupa aceea contestatie la executare dar nu am stiut sa ne aparam si judecatorul a respins contestatia ca inadmisibila ,deja s-a pus poprirea ,azi am primit hotararea la firma,stiu ca in termen de 15 zile pot face ceva dar ce?
Buna ziua,firma noastra a fost executata silit prin poprire in urma unei hotatrari, pentru o creanta ce nu a fost corect calculata .
Am apelat la serviciile unei firme de inscriptionari,colari, cu autocolant camioane,pentru aceste servicii firma respectiva a emis o factura in care nu a calculat la metru patrat autocolantul folosit cum era si normal sa calculeze, ci a pus un pret pe bucata.Noi am semnalat neregula dar am semnat factura inainte de a observa greseala,pur si simplu am avut incredere.I-am cerut sa rectifice acea greseala dar aceasta firma a refuzat.Asa am ajuns in instanta pentru ca nu am dorit sa platim suma de pe factura aceasta deoarece era cu mult peste suma corecta.
Noi am facut contestatie la executare,dar neavand avocat nu am stiut sa ne aparam iar dl.judecator a respins ca inadmisibila.Am uitat sa spun ca in timpul procesului ne-a reprezentat un avocat dar nu stim ce s-a intamplat ca nici nu colabora prea bine si nu a ajuns la un termen de judecata si nici nu ne-a spus sa platim timbrul in urma cererii noastre pentru recurs si asa am pierdut prin neachitare timbru,prosteste practic.Acea avocata cu care aveam si un contract nu a mai putut fi gasita telefonic,ulterior am aflat ca plecase din tara.
In acea contestatie la executare noi am invocat lucrul acesta dar degeaba.
Prima instanta ne-a dat castig de cauza in parte ,nerecunoscand acea factura.
Acum deja s-au pus popririle pe conturile bancare.
Mai putem face ceva?
Toate ofertele de pret de la orice firma de inscriptionari,colari cu autocolant sunt calculate in metri patrati,chiar si aceasta firma are acum preturi calculate la metru patrat deci e clar ca acea factura este un fals si e clar ca ea a prezentat instantei brobe eronate prin care a indus in eroare instanta in urma careia s-a dat si hotararea respectiva.
Va multumesc!
Buna ziua,va rog sa ma ajutati daca puteti cu cateva sfaturi.Sora mea a fost parata intr-un proces de divort cu sotul ei.In aprilie a bagat el dosarul si ieri a primit hotararea prin care i se cere la inceput 25%din venitul minim brut pe economie pentru pensie ,iar la finalul hotatrarii este scris 33% pentru pensie din venitul minim brut si ca trebuie sa plateasca pana maine din aprilie pana in prezent pensia daca nu este chemata la politie.Mentionez ca ea nu lucreaza acum.Va multumesc.