As avea 2 intrebari stufoase.
1.Mi-am sustinut examenul de autorizare in domeniul cadastru la OCPI CONSTANTA, si doresc sa stiu care ar fi cea mai avantajoasa si simpla forma de organizare pentru a-mi desfasura activitatea si in care as putea si angaja personal (tata pentru inceput).
2. Carei institutii ar trebuii sa ma adresez pentru a otine CUI-ul si pentru a ma inregistra ca PFA( geodezietopografiecadastru, caen 7112). Precizez ca detin certificatul de autorizare de la OCPI. ( Am inteles ca ANAF s-ar ocupa de inregistrarea si eliberarea documentelor, din unele surse, din altele ca la REGISTRUL COMERTULUI, nu mai inteleg nimic.)
#-o#-o#-o
Va rog daca se poate sa-mi spuneti si actele de care as avea nevoie pentru a ma inregistra ca PFA, pe langa certificatul de autorizare pe care deja il am si bine inteles, ma repet, UNDE le-as putea depune.
Buna ziua, a-ti putea sa ma informati cu privire la dosarul de inscriere pentru autorizatia de cadastru? Am terminat anul trecut facultatea de cadastru din alba iulia, si din iulie m-am angajat la Colas Infrastructura. Acum as vrea sa ma si autorizez dar nu stiu exact conditiie si ce ar trebui sa contina dosarul. As vrea sa stiu daca examenul se da strict in judetul de care apartii, daca sunt necesari 2 ani de carte de munca in domeniu pentru a da acest examen.
Apoi pentru a avea un SRL trebuie sa ma supun unor conditii, cum ar fii aparatura obligatorie, ani de carte de munca, angajati?
Va multumesc anticipat, RAUL
Buna ziua, ma numesc Gogoasa Raul si am oferit bani imprumut anul trecut unei femei, pe care nu o cunostea prea mult dar ii cunosteam fiica mai bine. Femeia a plans la telefon si mi-a captat mila si in urmatoarea zii i-am transferat prin serviciul postal "mandat online" suma de 2500 RON, pe motiv ca-si pierde casa. Femeia mi-a promis restituirea lor in decurs de 2 luni si a trecut un an si doua luni de atunci. Am mai vorbit cu fata o vreme spunandu-mi ca mama ei e in Germania si mi-a dat de inteles ca am fost tepuit. Singura dovada pe care o am este chitanta tranzactiei facuta desigur pe o alta persoana dar pe care apare numele persoanei in cauza. Deci ce vreau sa spun e ca eu am dovada ca i-am dat bani dar ea nu are nici o dovada ca mi-ar fi restituit, bineinteles. CREDETI CA AM VREO SANSA?