va multumesc pentru raspuns.agentul de politie atunci mi-a spus ca nu afecteaza cazierul judiciar ci doar o sa primesc o amenda in ianuarie asta fiind peste o luna.de ce nu mi-a dat amenda pe loc?si mai mi-a spus ca supermarchetul,odata ce si-a recuperat bunurile nu mai are de ce sa intervina.dar nu mi-a spus sa ma prezint la tribunal...i-am spus ca sunt studenta ca a fost o prostie ce am facut si asta e .shi de asemenea ca imi asum raspunderea pt fapta comisa.
ce ati vrut sa spuneti dumneavoastra cu ''flagrant''?
Acum 3 zile am fost prinsa in carrefour cu produse in valoare de 300 Ron.Am fost dusa la camera de interpelare dupa care am predat marfa furata si agentii au chemat politia.Am coloraborat cu ei ,mi-au facut proces verbal in care am marturisit tot si am regretat fapta facuta mentionand,ca sunt studenta si imi pare rau pentru ce am facut pentru ca a fost prima data nevand asfel de abateri.Dupa procesul verbal mi s-a spus ca voi primi acasa o citatie si v-a urma sa merg la sectie si dupa vreo luna o sa primesc amenda.Agentul respectiv nu mi-a spus ce fel de tip este amenda: contraventionala sau penala.Mi s-a spus doar ca voi primi amenda minima fiindca am colaborat si am regretat fapta facuta.Ce tip este amenda ?o sa imi fie afectat cazierul?