buna ziua.sunt citat de catre o companie de telefonie care urmareste recuperarea unei datorii pe care o am fata de ei.as dori va rog sa stiu care ar putea fi consecintele in cazul neprezentarii mele la acest proces.exista riscul sa suport vreo condamnare de la 3 la 6 luni?
ZAMFIR SIMONA MIRELA ESTE CHEMATA IN INSTANTA IN CALITATE DE PARAT 07-01-2010 IN PROCES CU S.C. MARS COLLECTION SRL IN CALIUTATE DE RECLAMANT PT. FOND PRETENTII. IN CAZ DE NEPREZENTARE A PARTILOR SE VA PUTEA TRIMITE UN INSCRIS,JUDECATA URMAND A SE FACE IN LIPSA. DACA NU MA PREZINT LA PROCES CARE AR PUTEA FI HOTARAREA INSTANTEI IN ACEST CAZ?PREJUDICIUL ESTE DE 37 DE MILIOANE. MULTUMESC
traiesc intr-o relatie de 8ani pe data de 10 11 a fugit de acasa cu copilul minor de 3ani si 8 luni la un alt barbat cunoscut pe internet copilul era sub tratament de pneumonie urma sa mai faca 2 zile de tratament copilul era tratat tot timpul rau si lovit de mama.as dori sa stiu in cazul in care o actionez in instanta pentru custodie,iar ea find indiferenta nu se prezinta la proces,acesta se va jude ca in lipsa? sau ce sanse legale asa avea sa castig copilul?copilul este trecut pe numele meu traint cu ea in con cubinaj