ZAMFIR SIMONA MIRELA ESTE CHEMATA IN INSTANTA IN CALITATE DE PARAT 07-01-2010 IN PROCES CU S.C. MARS COLLECTION SRL IN CALIUTATE DE RECLAMANT PT. FOND PRETENTII. IN CAZ DE NEPREZENTARE A PARTILOR SE VA PUTEA TRIMITE UN INSCRIS,JUDECATA URMAND A SE FACE IN LIPSA. DACA NU MA PREZINT LA PROCES CARE AR PUTEA FI HOTARAREA INSTANTEI IN ACEST CAZ?PREJUDICIUL ESTE DE 37 DE MILIOANE. MULTUMESC
la primul termen e putin probabil ca instanta de judecata sa intre in pronuntare. Insa daca nu va prezentati deloc pe toata durata procesului si nu va aparati, e posibil ca instanta sa admita cererea reclamantului si sa ba oblige la plata sumelor mentionate + cheltuieli de judecata (daca s-au cerut de reclamant). Asta daca sunteti vinovat, desigur.
Daca instanta, in urma probelor administrate de catre reclamant (in lipsa dvs.), va constata ca actiunea este intemeiata, veti fi obligata la plata sumei ce face obiectul actiunii si la cheltuielile de judecata (onorariu avocat, taxa judiciara de timbru si orice alte cheltuieli efectuate de reclamant cu ocazia acestui proces).
Procesul poate dura, cu siguranta nu se va termina la primul termen, insa daca dvs. doriti sa contestati suma, de exemplu, si nu va faceti apararile in acest sens, la primul termen, pierdeti dreptul de a mai propune dovezi in apararea dvs., dar veti putea doar invoca exceptii de ordine publica.
:offtopic:Va rog frumos sa nu mai scrieti cu litere mari, de tipar.Acest fapt, in internet echivaleaza cu a tipa.
Va multumim frumos pentru intelegere.:)
Chiar daca aveti de dat aceasta suma eu va sfatuiesc sa va prezentati si sa cereti in instanta, dupa o discutie cu firma o esalonare a datoriei. In caz contrar tot veti fi obligat la plata pretentiilor dar se vor adauga cheltuieli de judecata si penalitati de intarziere.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Mars collection
mada215
Buna ziua!si eu am primit o citatie pt data de 23.05.08, de la constanta in proces cu mars collection s.r.l....suma neachitata este de 73.41usd, penalitatile ... (vezi toată discuția)