Buna ziua,
Care sunt codurile CAEN, pentru consultanta, management, ca sa treaca obilgatoriu la impozit pe profit in conditiile in care acestea au ponderea de 100% di CA
Am o firma care are 3 salariati si doreste sa suspende activitate firmei cat mai repede.Care este procedura de incetare C.I.M. in conditiile in care am si o salariata in concediu medical pe cod 08?Cu ce articol din codul muncii desfac contractele?Firma este obligata sa tina salariatii in preaviz?
Buna ziua,
Am o firma care produce si distribuie sandwich-uri, salate de tot felul la diverse magazine.M-ar interesa sa stiu daca de la 01.06.2015 eu trebuie sa vand aceste produse cu cota TVA de 9% avand in vedere ca toate produsele care imi intra in producerea lor le achizitionez cu cota 9%
Va multumesc anticipat!
Pj cu sediul in Romania si punct de lucru in Germania (cu contabilitate proprie) inafara de a declara cheltuielile si veniturile obtinute la acest punct de lucru in situatiile financiare anuale are obligatia declararii facturilor emise pe teritoriul Germaniei in declaratia 390 sau de a trece aceste venituri in decontul de TVA?