avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Încetare CIM in cazul in care o firma isi suspenda ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Încetare CIM in cazul in care o firma isi suspenda activitatea

Am o firma care are 3 salariati si doreste sa suspende activitate firmei cat mai repede.Care este procedura de incetare C.I.M. in conditiile in care am si o salariata in concediu medical pe cod 08?Cu ce articol din codul muncii desfac contractele?Firma este obligata sa tina salariatii in preaviz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:27, 14 Septembrie 2017
In practica , se foloseste art.65 c.mun.

Se acorda preaviz , altfel decizia de concediere este lovita de nulitate absolută.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma activitate suspendata, incetare cim bocbocradu bocbocradu Am o firma care nu merge cum trebuie, de aceea am decis sa suspendam activitatea pentru un timp. Contractele de munca au incetat deja cu exceptia unui singur ... (vezi toată discuția)
Desfacere cim potarnichegalbena potarnichegalbena Buna ziua In cazul in care un angajat nu s a prezentat in la serviciu de 2 ori, fiind convocat la comisia de disciplina , daca el vine si isi depune cererea ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post petronela78_m petronela78_m Buna seara, Inainte cu 3 saptamani, am fost anuntata verbal ca postul meu se va desfiinta, iar un alt post nu au care sa-mi-l ofere si in plus nu se mai fac ... (vezi toată discuția)