avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi
Forum Activitate tanasa cristina

Activitate tanasa cristina

ok, multumesc frumos!
mai indraznesc cu o intrebare : pentru efectuarea concediului de odihna neefectuat pana la primirea concedierii, in perioada de preaviz, e necesara aprobarea angajatorului?...adica poate sa nu aprobe?
multumesc pentru raspuns!
Buna ziua,
La desfiintarea punctului de lucru, in preavizul de concediere individuala conf. art.65. alin.1, sunt specificate alte doua locatii in care sunt locuri de munca disponibile, in conformitate cu pregatirea si capacitatea de munca, dar ambele sunt la o distanta mai mare de 100km, lucru pe care nu il pot accepta. Nu este nimic specificat de somaj in preaviz. Intrebarea mea este daca refuz, aceste locuri, nu o sa pot beneficia de somaj? Multumesc,
....imi pare rau , cred ca m-ati inteles gresit.Eu nicidecum nu vroiam sa vand unor babute niste ''porcarii periculoase''.Stiam de angajatul asistent farmacist.
Buna seara.Sunt noua pe forum si nu stiu daca cer ajutor acolo unde trebuie.Deci....o primarie dintr-o comuna din Romania pune la dispozitia celui care poate investi ,un spatiu fara chirie pentru o deschiderea unei farmacii.In comuna , farmacia este foarte utila , dar avand in vedere ca este o comuna relativ saraca , cu o populatie imbatranita in proportie de 70% , eu nu stiu ce ar fi mai potrivit : o farmacie sau o drogherie( in conditiile in care o farmacie stiu ca necesita o investitie mult mai mare , pe cand o drogherie ....nu stiu.)
Problema mea este de fapt urmatoarea : ca si investitie , o drogherie este mai usor de deschis ?...avand neaparat in vedere ca banalele aspirine sau antinevralgice sa poata fi cumparate de aceste babute din comuna si avand binenteles in vedere ca eu , ca un simplu cetatean in plina criza ....nu as dispune decat de foarte putini bani.Deci....cu ce se ocupa aceste drogherii de fapt ? As putea vinde medicamente fara prescriptie medicala?Multumesc anticipat pentru raspunsuri si scuze daca am fost prea ''lunga''.