avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale farmacie sau drogherie in mediu rural?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

farmacie sau drogherie in mediu rural?

Buna seara.Sunt noua pe forum si nu stiu daca cer ajutor acolo unde trebuie.Deci....o primarie dintr-o comuna din Romania pune la dispozitia celui care poate investi ,un spatiu fara chirie pentru o deschiderea unei farmacii.In comuna , farmacia este foarte utila , dar avand in vedere ca este o comuna relativ saraca , cu o populatie imbatranita in proportie de 70% , eu nu stiu ce ar fi mai potrivit : o farmacie sau o drogherie( in conditiile in care o farmacie stiu ca necesita o investitie mult mai mare , pe cand o drogherie ....nu stiu.)
Problema mea este de fapt urmatoarea : ca si investitie , o drogherie este mai usor de deschis ?...avand neaparat in vedere ca banalele aspirine sau antinevralgice sa poata fi cumparate de aceste babute din comuna si avand binenteles in vedere ca eu , ca un simplu cetatean in plina criza ....nu as dispune decat de foarte putini bani.Deci....cu ce se ocupa aceste drogherii de fapt ? As putea vinde medicamente fara prescriptie medicala?Multumesc anticipat pentru raspunsuri si scuze daca am fost prea ''lunga''.
Cel mai recent răspuns: tanasa cristina , utilizator 22:06, 30 Noiembrie 2009
infosrl.avocatnet.ro/societa...
Pentru activitatea de drogherie trebuie sa aveti un angajat permanent care sa fie farmacist sau asistent farmacist!
Cred ca mai bine vindeti plante etnobotanice!:DEste la moda , nu se cer avize multe si toti consuma porcariile acelea periculoase desi pe pliculete scrie clar ca nu sunt pentru consum !
....imi pare rau , cred ca m-ati inteles gresit.Eu nicidecum nu vroiam sa vand unor babute niste ''porcarii periculoase''.Stiam de angajatul asistent farmacist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drogherie prodan eugen prodan eugen Doresc sa deschid o drogherie in mediul rural. va rog sa-mi spuneti daca poate fi infiintata ca PF, AF, intreprindere individuala, PFA sau doar ca SRL [ avand ... (vezi toată discuția)
Srl cu activitate de comert cu ridicata alinedelea alinedelea Va rog sa aflu daca in cazul unui srl care vrea sa dezvolte activitatati de \'\'drogherie\'\':si anume :4621 comert cu ridicata al cerealelor, ... (vezi toată discuția)
Ce pot pati daca am fost gasit cu un plic de etnobotanice? caddylac caddylac Buna ziua,aseara in jurul orelor 23,am fost oprit de o patrula de politie,care m-au perchezitionat.Asupra mea a fost gasit un plic cu etnobotanice.Am spus ... (vezi toată discuția)