avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, La desfiintarea punctului de lucru, in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, La desfiintarea punctului de lucru, in preavizul de ...

Buna ziua,
La desfiintarea punctului de lucru, in preavizul de concediere individuala conf. art.65. alin.1, sunt specificate alte doua locatii in care sunt locuri de munca disponibile, in conformitate cu pregatirea si capacitatea de munca, dar ambele sunt la o distanta mai mare de 100km, lucru pe care nu il pot accepta. Nu este nimic specificat de somaj in preaviz. Intrebarea mea este daca refuz, aceste locuri, nu o sa pot beneficia de somaj? Multumesc,
Cel mai recent răspuns: tanasa cristina , utilizator 16:47, 5 Februarie 2025
Ba da, puteti beneficia de somaj.
multumesc pentru raspuns!
mai indraznesc cu o intrebare : pentru efectuarea concediului de odihna neefectuat pana la primirea concedierii, in perioada de preaviz, e necesara aprobarea angajatorului?...adica poate sa nu aprobe?
Este necesara aprobarea angajatorului, dar poate sa nu aprobe - situatie in care vi se vor compensa in bani zilele de CO neefectuate.
ok, multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedierea in cazul restructurarii barbu_alexandra_maria barbu_alexandra_maria Buna ziua,va rog sa ma sfatuiti si pe mine cum este bine sa procedez in cazul in care socieatea a hotarat sa-si restranga activitatea.Lucrez(inca) la un SRL. ... (vezi toată discuția)
Anuntarea preavizului verbal Marya STANCU Marya STANCU buna seara am si eu o problema referitor la disponibilizari si preaviz. lucrez la o firma de materiale de constructii si pe data de 22.11 2008 ni sa adus la ... (vezi toată discuția)
Concediere geniu geniu bunaziua este normal ca mama dupa ce a avut concediu medical vreo doua luni , cind a vrut sa se intoarca la servici a primit praviz precum vrea sa o dea ... (vezi toată discuția)