avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Activitate cristian_ro

Activitate cristian_ro

Vecina a venit la mine sa-mi spuna ca a facut plangere penala impotriva mea,apoi eu am primit citatie sa merg peste catve zile dupa vizita vecinei,ca martor in dosarul penal nr din data...asta nu concep,pot sa am dosar penal,doar pentru ca merge cineva si ma acuza de lucruri nefacute?
Si sunt barbat,nu stiu de ce ma domniti:P
Multumesc.
Din pacate eu imi cunosc oarecum drepturile,nu stiu exact ce sa intampla daca sunt incalcate,acum am aflat ca pot fi amendati intre1000-2500 ,asta chiar este floare la ureche,parerea mea.
Apoi cum am mai spus sunt un baiat simplu si chiar sarac,atat de sarac plus ca in perioada asta am acumulta datorii de peste 10 000 ron .
Cum sa ma gandesc in conditiile in care nu am un venit si am si atatea datorii sa intenetez procese,cu ce bani?
Si cat timp o sa dureze pana se rezolva,eu nu am cum sa mai supravietuiesc inca un an in aceste conditii.
O sa va urmez sfatul si o sa apelez la ITM sa-mi lamuresc situatia contractuala.
Am uitat sa va metionez faptul ca eu am lucrat un an si jumatate,si cand am cerut pentru internare adeverinta de salariat,am descoperit ca am contract inregistrat cu cateva saptamani inainte de internare,din cate stiu eu,poti sa inregistrezi un contract cu cateva saptamani inainte de data efectiva cand mergi la ITM cu el.
Eu va multumesc din suflet pentru to,si acum ca stiu ca sunt intradevar defavoarizat parca sunt un pic mai optimist.
Incep cu un raspuns pentru varianta,cu sau dupa aceasta boala,daca mai am dreptul sa lucrez in alimentatie publica.
Dupa 6 luni clar nu mai esti contagios,asta in cazul in care nu scapi de virus si se cronicizeaza boala,dar eu dupa 3 luni am eliminat visurul complet,insa se stia si este probabil lege ca nu mergi in restaurant mai devreme de 6 luni,inseamna ca eu trebuia sa am si medical cel putin 6 luni,dar eu am renuntat la medical dupa 3 luni tocmai sa nu intru in conflict.
Si da,am dus la societatea respectiva toate concediile medicale,si am sunat de 2-3 ori pe saptamana sa intreb cand sau daca primesc bani pentru ele.
Apoi sa vad ca se discuta despre sexualitatea mea pe un site public,cred ca doar sa ma intimideze sa mai apelez la organele in masura sa ma ajute in aceasta probleme,sau sa inteleg ca am fost dat afara pentru discriminare sexuala.
Dar mai mult,eu nu am aceasta inclinatie si cred ca inseamna defaimare.
Insa sunt un baiat prea simplu si prea sarac sa ma apuc sa intentez procese.
Vreau doar sa mi se desfaca totusi contractul de munca,pentru ca de luni 7 dece,brie eu incep deja sa lucrez la o companie multinationala foarte serioasa,unde nu vreau sa am probleme ca am doua contracte de munca in paralel.
Dar nu vrea nimeni sa-mi raspunsa la telefon,si cand sun dupa alt numar mi se inchide telefonul.
Da,am fost chemat in calitate de martor,dar plangerea penala,este impotriva mea?
Este foarte usor de demonstrat ca ,cumnatul iese foarte rar din casa,pentru ca abaia merge si stie toata scara ca el apeleaza la vacini,cumnata pentru cumparaturi...etc..
Am lucrat ca ospatar in poate singurul restaurant medieval din Bucuresti,nu stiu daca este bine sa scriu si numele,in luna aprilie 2009 am fost internat pentru o luna cu hepatita B la institutul Matei Bals , dupa o luna de spitalizare am mers la restaurant cu concediul medical,nu am primit informatii de genul,pe 12 sau 25 primesti banii pentru acest medical,am stat 3 luni in medical,am mers cu ele la sefa mea mereu,si nici dupa 3 luni nu am primit o informatie,daca primesc vreodata un ban,sau cand.Dupa care am intrebat eu contabila,daca nu se platesc concediile,sa-mi spuna,ca mergeam si eu la Dr si asteptma cateva ore,odata la 2 saptamani,sufeream de o boala care se putea croniciza,si mai era posibil sa o fi luat boala chiar din restaurant,( pentru ca era o mizerie de nedescris) Aceasta contabila mi-a sugerat sa-mi iau fara plata ,am facut si asta,dupa inca doua luni,dar in total 5 in care nu primisem un ban,dar numai tratamentul ma costa 1000 ron pe luna,fara sa mai spun de mancarea speciala pentru regim.Am spusn ca vreau sa ,merg la munka pentru ca vad ca nu imi plateste nimeni medical si am nevoie mare de bani,am acumulat datorii de 10 000 pentru chirie mancare spital...etc...si asta a fost tot,suparare mare ca mi-am permis sa spun ca eu vreau la munka,pentru ca nu sunt sperante sa-mi primesc banii pe medical....au zis ca pentru asta trebuie sa-mi scriu singur demisia.
Nu am vrut,dupa inca doua luni am primit pe mail o instiintare ca locul meu se restructureaza si ca am doua saptamani timp sa-mi caut de muna,sa semnez hartia,nu am semnat,dupa cateva zile am gasit pe internet discutii intre patron,contabila si un ospatar,nepot al patronului,pe un forum public,ca eu sunt homosexual,si etc...trebuie sa reias din discutii cu nhumele lor ca eu scriu asa ceva. A mai trecut deja o luna si eu ma angajez la o alta firma,si n u stiu daca este sau nu contractul meu de munca desfacut,pentru ca nu reusesc de mai dine de 6 saptamani sa vorbesc cu cineva din conducere,nu raspunde numeni la mailuri,telefoane.Ce ma sfatuti?
Buna ziua,am si eu o mare nelamurire,am primit citatie,sa ma prezint ca martor,intr-un dosar penal,deschis pe o plangere penala,de vecina mea,care imi face scandal in fiecare zi,pe diverse probleme,cam am lasat gunoiul la usa pana dim,ca,cainele meu face urme pe scara etc...a facut plangere mintind ca intr-o zi a fost lovita de mine,eu care am inghitit 3 ani tampeniile ei..are pe cumnatul ei martor pt asta,cumnat care sta in scara vecina si care iese de 3 ori pe an din casa,ca eu am dat in ea...este posibil sa mi se faca un adevarat dosar penal?...va multumesc...