Am lucrat ca ospatar in poate singurul restaurant medieval din Bucuresti,nu stiu daca este bine sa scriu si numele,in luna aprilie 2009 am fost internat pentru o luna cu hepatita B la institutul Matei Bals , dupa o luna de spitalizare am mers la restaurant cu concediul medical,nu am primit informatii de genul,pe 12 sau 25 primesti banii pentru acest medical,am stat 3 luni in medical,am mers cu ele la sefa mea mereu,si nici dupa 3 luni nu am primit o informatie,daca primesc vreodata un ban,sau cand.Dupa care am intrebat eu contabila,daca nu se platesc concediile,sa-mi spuna,ca mergeam si eu la Dr si asteptma cateva ore,odata la 2 saptamani,sufeream de o boala care se putea croniciza,si mai era posibil sa o fi luat boala chiar din restaurant,( pentru ca era o mizerie de nedescris) Aceasta contabila mi-a sugerat sa-mi iau fara plata ,am facut si asta,dupa inca doua luni,dar in total 5 in care nu primisem un ban,dar numai tratamentul ma costa 1000 ron pe luna,fara sa mai spun de mancarea speciala pentru regim.Am spusn ca vreau sa ,merg la munka pentru ca vad ca nu imi plateste nimeni medical si am nevoie mare de bani,am acumulat datorii de 10 000 pentru chirie mancare spital...etc...si asta a fost tot,suparare mare ca mi-am permis sa spun ca eu vreau la munka,pentru ca nu sunt sperante sa-mi primesc banii pe medical....au zis ca pentru asta trebuie sa-mi scriu singur demisia.
Nu am vrut,dupa inca doua luni am primit pe mail o instiintare ca locul meu se restructureaza si ca am doua saptamani timp sa-mi caut de muna,sa semnez hartia,nu am semnat,dupa cateva zile am gasit pe internet discutii intre patron,contabila si un ospatar,nepot al patronului,pe un forum public,ca eu sunt homosexual,si etc...trebuie sa reias din discutii cu nhumele lor ca eu scriu asa ceva. A mai trecut deja o luna si eu ma angajez la o alta firma,si n u stiu daca este sau nu contractul meu de munca desfacut,pentru ca nu reusesc de mai dine de 6 saptamani sa vorbesc cu cineva din conducere,nu raspunde numeni la mailuri,telefoane.Ce ma sfatuti?
Cel mai recent răspuns:
Elena Popa , Avocat
13:13, 5 Decembrie 2009