este declarata disapruta din momentu in care a disparut,acum de cateva luni ne-am adresat si instantei judecatoresti ptr a obtine certificatu de deces.
buna seara.
bunica mea este disparuta de 3 ani.ea avea pensia pe card care il detinea nora ei,eu as dori sa aflu dac si acum ea mai poate ridica pensia de pe acel card?
buna ziua! am si eu o nelamurire:mama mea a divortat de tatal surorii mele si acum am o procura prin care sora mea e in grija mea si k o pot duce la mama in italia in vacanta.hotararea de divort e irevocabila si devinitiva in favoarea mamei.intrebarea e dak o pot duce fara acordul tatalui ptr k nu stiu unde e si nu pot da de el,astept un raspuns urgent va rog
buna ziua.am o problema mai delicata,eu ma numesc ramona si sunt nepoata persoanei disparute.ea a disparut in iulie 2008 si nu se mai stie nimic de ea, sa facut o cerere la politie dar nu sa aflat nimic.problema e alta:in 1994 a murit bunicul meu si atunci sa dezbatut mostenirea intre bunica mea si cei 3 copii.acum ei vor sa vanda dar au nevoie de certificatul de deces.cum se procedeaza???ce ar trebui sa faca??? va multumesc mult!!!