avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Activitate tanasa ramona

Activitate tanasa ramona

Multumesc.Problema e ca nici nu stiu la ce banca e emis acel card.Bunica mea a locuit la ea timp de un an si de acolo a disparut.
este declarata disapruta din momentu in care a disparut,acum de cateva luni ne-am adresat si instantei judecatoresti ptr a obtine certificatu de deces.
buna seara.
bunica mea este disparuta de 3 ani.ea avea pensia pe card care il detinea nora ei,eu as dori sa aflu dac si acum ea mai poate ridica pensia de pe acel card?


multumesc mult!!!
Răspuns la discuția plecare minor din tara
multumesc. asta am aflat si eu astazi chiar nu stiam.dar trebuie indiferent cu ce mergem sau numai la avion?
Răspuns la discuția plecare minor din tara
multumesc mult
buna ziua! am si eu o nelamurire:mama mea a divortat de tatal surorii mele si acum am o procura prin care sora mea e in grija mea si k o pot duce la mama in italia in vacanta.hotararea de divort e irevocabila si devinitiva in favoarea mamei.intrebarea e dak o pot duce fara acordul tatalui ptr k nu stiu unde e si nu pot da de el,astept un raspuns urgent va rog
buna ziua.am o problema mai delicata,eu ma numesc ramona si sunt nepoata persoanei disparute.ea a disparut in iulie 2008 si nu se mai stie nimic de ea, sa facut o cerere la politie dar nu sa aflat nimic.problema e alta:in 1994 a murit bunicul meu si atunci sa dezbatut mostenirea intre bunica mea si cei 3 copii.acum ei vor sa vanda dar au nevoie de certificatul de deces.cum se procedeaza???ce ar trebui sa faca??? va multumesc mult!!!