avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... plecare minor din tara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

plecare minor din tara

buna ziua! am si eu o nelamurire:mama mea a divortat de tatal surorii mele si acum am o procura prin care sora mea e in grija mea si k o pot duce la mama in italia in vacanta.hotararea de divort e irevocabila si devinitiva in favoarea mamei.intrebarea e dak o pot duce fara acordul tatalui ptr k nu stiu unde e si nu pot da de el,astept un raspuns urgent va rog
Cel mai recent răspuns: DanDaniel , utilizator 19:29, 18 Iunie 2010
Nu aveti nevoie de acordul tatalui deoarece minora a fost incerdintata spre crestere si educare mamei- hotarare definitiva si irevocabila.;)
multumesc mult
Trebuie si cazierul dvs. daca insotiti minora in calatorie.
multumesc. asta am aflat si eu astazi chiar nu stiam.dar trebuie indiferent cu ce mergem sau numai la avion?
tanasa ramona a scris:

multumesc. asta am aflat si eu astazi chiar nu stiam.dar trebuie indiferent cu ce mergem sau numai la avion?


Da, trebuie indiferent de mijlocul de transport. Cititi si www.PolitiadeFrontiera.ro (rubrica conditii de calatorie-copii minori).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecare in vacanta irina_iris irina_iris buna.ma numesc irina si vreau sa plec cu nepotul meu de 9 ani la vara in italia cu avionul.ce acte imi trebuiesc din partea parintilor(mama lui e in italia si ... (vezi toată discuția)
Pasaport minor! dana 50 dana 50 buna ziua ar putea cineva s-a imi dea un sfat ,problema este urmatoarea ,eu sunt divortata si am o hotarire definitiva si irevocabila in care mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru a trece granita cu sora mea minora Alex.Semeniuc Alex.Semeniuc Buna ziua! As avea si eu o intrebare...dak parintii sunt divortati iar eu si cu sora mea locuim cu tatal, eu fiind major iar sora minora, ce acte sunt necesare ... (vezi toată discuția)