avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Activitate nicoleta1987

Activitate nicoleta1987

Caz rezolvat!
L-am chemat în alt loc decât cel pe care l am închiriat, au mai fost 2 persoane cu mine, iar el s a comportat ok.
A stat vreo 2 ore cu copilul si dupa a plecat.
Acum am încredere sa stau și sa îl chem unde am închiriat, bineînțeles tot cu cineva lângă mine, macar pana la definitivarea actelor.
Mulțumesc!

De asta îmi este teama.
Îl poate lua fără sa il mai dea inapoi și după definitivarea actelor, dar măcar atunci am un act la mana cu care ma pot duce la politie.
Eu sunt conștientă ca are aceleași drepturi, chiar și după divorț va rămâne tot copilul lui cu aceleași drepturi, indiferent ce am scris în act în legătură cu programul, dar mie îmi este teama acum.
Anul trecut nu am ajuns sa terninam ce am început, incercand sa mai dam o sansa relatiei, fără rezultat pozitiv însă.

La asta ma gândeam, dar dacă ia copilul în brate și pleacă?

gi-jane2 a scris:

atunci, daca aveti asa experienta, primiti-l doar in vizita in casa

Da. Am mai avut o experienta de genul: am vorbit cu el, i am spus sa divortam frumos, a fost cu mine inclusiv la vizionarea unui apartament în care urma sa stau cu copilul, iar când am ajuns acasă m a dat afara fără copil. Am chemat politia dar nu am avut ce face decât sa plec fără copil de frica, deoarece la fel ma amenințase. A doua zi s a dus si a inscris copilul la cresa si a spus ca se descurca, ca nu are de ce sa mi dea copilul chiar dacă asta stabilisem.

gi-jane2 a scris:

Chiar credeti ca va lua un copil de 1 an si ceva sa il creasca el?
Oricum, teama e nejustificata, chiar daca il ia, veti relua divortul in instanta si veti cere sa se stabileasca locuinta copilului la dvs

Bună seara!
Am plecat de acasă cu copilul in varsta de 1an si 4 luni, din cauza certurilor, injuraturilor, amenintarilor cu moartea.
Astăzi am fost la notar pentru divorț, am depus actele și am hotărât domiciliul copilului la mine, dar îmi este teama sa îl las sa vina la copil pana la definitivarea actelor, pentru ca îl cred în stare sa mi l ia, chiar dacă el spune ca nu.
Ce as putea face sa il las la copil ca nu ma lasă sufletul sa ii tin despărțiți 30 zile?
Mulțumesc pentru răspuns.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Fără un capital nu aveți ce sa faceți, fara sa închiriați un spațiu,sa îl mobilati,sa începeți o activitate e greu de crezut ca puteți obține ceva.Si pt fonduri europene se apelează la consultanți care solicita un onorariu de pregătire dosar etcetc.Afaceri fără un capital inițial,fără posibilități de creditare nu prea se pot realiza.

Bună ziua!
De mult timp am ca și dorința crearea unui loc în care sa adăpostesc femeile fără ajutor, cu copii, care vor sa plece de lângă bărbații care le chinuie, ma gândeam și la susținerea bătrânilor singuri și poate împreună (femeile, copii și bătrânii) sa se ajute reciproc. De exemplu cât femeile sunt la munca sa stea bătrânii cu copii.
Dar acum trecând prin anumite experiente îmi doresc cu disperare sa deschid o creșă și grădiniță, care sa se ocupe cu adevărat de copii, sa ii îngrijească exemplar, dar mai ales sa empatizeze 100% cu ei. Nu vreau plansete, nu vreau sa treacă prin trauma despărțiri (câteva ore) de părinți, vreau sa fie cei mai fericiți și cel mai bine îngrijiți.
Ideea este ca "finanțele" ma tin în loc.
Exista posibilitatea finanțării prin fonduri europene, sau vreau program ceva, împrumut, nu știu, orice ar putea ajuta, dacă nu toate ideile, măcar pe cea cu cresa , că după ce apare profit, clar voi pune în aplicare și celelalte 2 planuri.
Cu împrumut în banca este exclus la mine (sunt codebitor la o persoana care nu a mai plătit un împrumut și am toate conturile blocate.
Poate este de ajutor ca am un II deschis din 2017,cod caen 9602...?
Mulțumesc!
Bună ziua!
De mult timp am ca și dorința crearea unui loc în care sa adăpostesc femeile fără ajutor, cu copii, care vor sa plece de lângă bărbații care le chinuie, ma gândeam și la susținerea bătrânilor singuri și poate împreună (femeile, copii și bătrânii) sa se ajute reciproc. De exemplu cât femeile sunt la munca sa stea bătrânii cu copii.
Dar acum trecând prin anumite experiente îmi doresc cu disperare sa deschid o creșă și grădiniță, care sa se ocupe cu adevărat de copii, sa ii îngrijească exemplar, dar mai ales sa empatizeze 100% cu ei. Nu vreau plansete, nu vreau sa treacă prin trauma despărțiri (câteva ore) de părinți, vreau sa fie cei mai fericiți și cel mai bine îngrijiți.
Ideea este ca "finanțele" ma tin în loc.
Exista posibilitatea finanțării prin fonduri europene, sau vreau program ceva, împrumut, nu știu, orice ar putea ajuta, dacă nu toate ideile, măcar pe cea cu cresa , că după ce apare profit, clar voi pune în aplicare și celelalte 2 planuri.
Cu împrumut în banca este exclus la mine (sunt codebitor la o persoana care nu a mai plătit un împrumut și am toate conturile blocate).
Poate este de ajutor ca am un II deschis din 2017,cod caen 9602...?
Mulțumesc!
Răspuns la discuția Divort cu bebelus
Da, cel mai sigur asa s-a intamplat.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Cred ca el a fost la avocat și l-a lămurit.
Asa a înțeles...
A dat de un avocat inteligent și de bună-credință.

Răspuns la discuția Divort cu bebelus
Update
Minunea s-a produs: a spus ca este de acord sa mergem la notar dar vrea copilul 1 week-end da și unul nu și să vină să o vadă când face baie, 1 zi da și una nu....am fost de acord.
El a fost astăzi sa depună actele... Cu toate ca a spus ca e depus dosarul și când a venit a cerut sa vorbim și mi-a spus de notar.
Acum, ce trebuie sa accept și ce nu sa scrie la notar sau ce ar trebui sa menționez sa nu existe probleme?
El a spus să facem sa fie bine pentru copil și eu sunt de acord, dar nu as vrea sa se menționeze ceva în acel act ce ne-ar putea afecta.
Mulțumesc!