avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Activitate lukino

Activitate lukino

Buna ziua,
La ce interval de timp este obligatorie reevaluarea imobilelor vechi achizitionate de o societate? Este valabila reglementarea si in actuala situatie a pietei imobiliare adica de scadere a valorii acestora ?
Multumesc.
Discuție casa de marcat
Buna ziua,
In situatia in care in acelasi loc se desfasoara activitati de comert si de prestari servicii se poate folosi pentru incasari aceeasi casa de marcat fiscala ?
Bineinteles folosind departamente distincte in CM.
Multumesc.
Răspuns la discuția continut factura
amenda a fost de 2.500 RON, iar temeiul legal Legea 31/1990, art. 270 3 al. 1
facturile erau din oct. 2009
Cam la fel am pus si eu problema, din perspectiva posibilelor prejudicii aduse de eroarea in cauza in momentul controlului efectuat de comisarii Garzii Financiare.
Dar cum respectiva institutie are rolul principal de a colecta niste fonduri suplimentare la buget si nu de a corecta eventualele abateri de la legi, nu am avut cu cine sa ma inteleg. Oricum am de gand sa contest amenda.
Multumesc pentru raspunsurile incurajatoare.
Nu este vorba de omisiune ci de inscriere eronata: 100.000 in loc de 102.000.
Intrebarea era trebuie sanctionata aceasta fapta cu amenda cuprinsa intre 2.500 si 5.000 lei? sau poate fi tratata ca eroare.
Mulţumesc pentru răspuns.
Admiţând că înscrierea capitalului social pe facturi este obligatorie, poate fi tratată la fel de către un comisar al Gărzii Financiare omiterea înscrierii acestuia ca şi înscrierea greşită ( ex: 100.000 lei în loc de 102.000 lei) ?
Poate fi contestată în instanţă o astfel de interpretare ?