avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

casa de marcat

Buna ziua,
In situatia in care in acelasi loc se desfasoara activitati de comert si de prestari servicii se poate folosi pentru incasari aceeasi casa de marcat fiscala ?
Bineinteles folosind departamente distincte in CM.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 11:59, 9 Decembrie 2009
Buna ziua !
Art. 1 alin . 1 din O.U.G. nr 28 / 1999 privind obligatia agentilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, prevede ca, agentii economici care efectueaza livrari de bunuri cu amanuntul, precum si prestari de servicii direct catre populatie sunt obligate sa utilizeze aparate de marcat electronice fiscale.
Consider ca se poate utiliza aceeasi csa de marcat fiscala pentru aceste activitati desfasurate in aceeasi locatie( sediu, fiiala, punct de lucru).
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat danielag30 danielag30 sunt persoana fizica autorizata,comert flori,impozit pe activitate independenta,este necesar sa-mi cumpar casa de marcat? (vezi toată discuția)
Bon fiscal sau factura ( persoane fizice ) pentru prestari servicii la locatia clientului alex_ione alex_ione Buna ziua, Am o firma de organizat evenimente la locatia clientului. ( punct mobil ). Pentru persoane juridice folosesc: ... (vezi toată discuția)
Asociatia familiala - magazin mixt; am nevoie de casa de marcat? SIMON ERZSEBET SIMON ERZSEBET vreau sa deschid magazin mixt,am nevoie si de casa de marcat?(pt intemprinderi familiale) mersi (vezi toată discuția)