avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Activitate elenutz

Activitate elenutz

Discuție Firma inactiva
buna seara.am facut o firma in anul 2008 care nu a avut activitate iar in 2009 am suspendato pe 3 ani.am fost cu toate declaratiile la zi.iar in 2012 trebuia sa o suspend din nou sau sa fac ceva cu ea si venind in viata mea bebe nu am mai facut nimic legat de firma.altcineva a avut prioritate :) acum in 2014 m-am gandit sa imi deschid un magazin pe firma lasata de izbeliste atata timp.de la administratia finaciara mi-au spus ca este inactiva si trebuie sa depun nu stiu ce declaratii,platit taxe..penalizari intre 1000lei -5000lei m-ar costa.ce parere aveti?firma nu a vut nici un profit.nici macar o zi de activiate.acum daca nu mai fac nimic cu firma..sa uit de ea.ce mi se poate intampla?am cazier judiciar?nu imi mai pot deschide firma niciodata? ca si persoana fizica mi se poate intampla ceva ca las firma asa?sincer nu imi permit sa dau atatia bani ptr niste acte...declaratii.oare nu se dizolva singura??ce ma sfatuiti sa fac?
buna ziua!as dorii sa deschid o mica firma pe numele mamei mele care este pensionata pe caz de boala gradul III cu drept de munca 4ore.dorim sa deschidem un mic magazin cu haine .i-ar putea afecta pensia deschiderea acestei firme pe numele ei?