avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Firma deschisa de un pensionar de gradul III
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Firma deschisa de un pensionar de gradul III

buna ziua!as dorii sa deschid o mica firma pe numele mamei mele care este pensionata pe caz de boala gradul III cu drept de munca 4ore.dorim sa deschidem un mic magazin cu haine .i-ar putea afecta pensia deschiderea acestei firme pe numele ei?
Cel mai recent răspuns: Romeo Valentin , Expert judiciar 22:26, 2 Iulie 2014
nu o afectati in nici un fel
Daca se angajeaza la acea firma nu trebuie sa depaseasca norma de munca.
in rest e OK

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare fractiune de norma florentinabizdiga florentinabizdiga Buna ziua as dori doua informatii: sotul meu vrea sa se angajeze la o firma cu 4 ore/zi (fiind pensionat de boala de GRADUL 3 are acest drept). 1.As dori ... (vezi toată discuția)
Angajare persoana in pensie de boala mihaeladumse mihaeladumse Buna ziua, As dori sa stiu daca o persoana aflata in pensie de boala de aproximativ 3 ani se poate angaja cu prestari servicii la o firma, bineinteles fara ... (vezi toată discuția)
Angajare pensionar gradul iii ContSters103392 ContSters103392 Buna ziua, Mama este pensionata pe caz de boala gr. III. Are 54 de ani si 31 vechime in munca iar in 2010, luna iulie, se va pensiona cu puncte de ... (vezi toată discuția)