avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Activitate Stefania-Buc

Activitate Stefania-Buc

Are cineva idee daca e nevoie de vreo autorizatie speciala (sau ceva de genul asta) pentru a comercializa cosmetice cumparate , cu factura, de la engross-isti din Germania?
Mai concret: eu cumpar de ceva vreme produse cosmetice Max Factor, cat se poate de legal - cu factura, si va rog sa imi spuneti daca am nevoie de vreo permisiune - eventual din partea altor importatori/distribuitori romani ...? (eu totusi, presupun ca nu are nici o legatura cu fransiza)
Multumesc mult!
Multumesc pt raspuns!
Nu, nu sunt si producator. Pt inceput am sa fac vanzarea/facturile pe 1 bucata... pt ca, chestia asta e cam urgenta si Reg Comertului lucreaza formidabil - iti da termen peste un an la o treaba pe care, de regula, o faceau in trei zile...
Sper sa reusesc asa
Cine ma poate ajuta cu o problema, aparent banala, dar mi-e imi este neclara:
- am un SRL prin care vreau sa vand produse catre un minimarket (cca 5 produse de acelasi tip); am doar Cod CAEN pt comert cu amanuntul - si intrebarea este daca am nevoie si de Cod CAEN pt comert cu ridicata?(avand in vedere ca nu am vreun depozit, cifra mare de afaceri si nici nu este aceast activitatea principala; doar vand pe factura cateva produse catre alta societate com - care , la randul ei, imi face plata dupa ce vinde produsele).
Multumesc!