Cine ma poate ajuta cu o problema, aparent banala, dar mi-e imi este neclara:
- am un SRL prin care vreau sa vand produse catre un minimarket (cca 5 produse de acelasi tip); am doar Cod CAEN pt comert cu amanuntul - si intrebarea este daca am nevoie si de Cod CAEN pt comert cu ridicata?(avand in vedere ca nu am vreun depozit, cifra mare de afaceri si nici nu este aceast activitatea principala; doar vand pe factura cateva produse catre alta societate com - care , la randul ei, imi face plata dupa ce vinde produsele).
Multumesc!
Trebuie sa ai in obiectul de activitate secundar si comert cu ridicata. Te autorizezi si pentru aceasta acvtivitate si totul este OK!
Inteleg ca sunteti si producator?
daca va uitati in actele firmei la actul constituitiv, verificati ca s-ar putea sa aveti acolo codurile CAEN corespunzatoare la activitatile secundare , fara sa mai fie nevoie sa completati ca si mentiuni la registru in obiectul de activitate
Multumesc pt raspuns!
Nu, nu sunt si producator. Pt inceput am sa fac vanzarea/facturile pe 1 bucata... pt ca, chestia asta e cam urgenta si Reg Comertului lucreaza formidabil - iti da termen peste un an la o treaba pe care, de regula, o faceau in trei zile...
Sper sa reusesc asa
Casa de marcat
kamy_nora
Buna ziua,
O fima de distributie care are ca obiect de activitate principala (CAEN 4639) comert [b]cu ridicata[/b] nespecializat de produse alimentare, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua
marian barbu
care este contextul legal in care pot comercializa legume si fructe fara carnet de producator am firma cu domeniul principal de activitate constructii inainte ... (vezi toată discuția)