avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Activitate crysstina7

Activitate crysstina7

buna ziua,
acum un an jumatate am achizitionat un aparat foto d 5100 nikon (care a costat 2200 ron), in decembrie 2014 mi s-a stricat brusc,nu a cazut pe jos nu s-a umblat in el,nimic, in ianuarie l-am trimis in garantie la care mi se spune ca aparartul s-a decalibrat si calibrarea costa 220 de ron,am intrebat daca din vina noastra se decalibreaza,la care raspunsul a fost,nu,aparatele se mai decalibreaza,am sunat de la magazinul care l-am achizitionat si le-am spus ca nu mi se pare corect ca sa platesc din moment ce nu e vina mea ca s-a stricat aparatul,raspunsul lor a fost ca sa il trimit lor la magazin ca sa il repare service lor,acum dupa 2 saptamani in care doar eu am sunat sa vad de starea produsului,mi se spune ca si ei l-au trimis tot la service la care l-am trimis eu si raspunsul este ca e stricata o piesa care nu intra in garantie, deci de la decalibrarea la stricarea unei piese de unde si pana unde habar nu am....intrebarea mea este,pot cere banii inapoi pe aparat,sau sa imi livreze altul? #-o
buna ziua,detin o interprindere individuala,sunt insarcinata,si as dori sa aflu care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez pentru a primi indemnizatie de crestere a copilului?si daca as putea avea parte de concediu de risc,avand in vedere ca eu detin intreprinderea,si unde as putea sa ma interesez,multumesc anticipat,
mentionez ca am platit Cass si cas si impozitul la fiecare 3 luni.
Buna ziua,imi cer scuze daca s-a mai repetat acest subiect,am tot cautat si nu am gasit.
Eu am deschis un second hand cu I.I.,nu sunt angajata,sunt administratorul.
Ce trebuie platit la stat pentru a beneficia de indemnizatia de crestere a copilului,stiu ca pe perioada de crestere a copilului trebuie sa suspend activitatea,eu fiind administratorul,dar as vrea sa fiu sigura ca platesc tot ce trebuie platit la stat pentru a beneficia de indemnizatia cresterii copilului.
sper ca m-am facut inteleasa,
Multumesc anticipat pentru raspuns