avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Activitate istvan63

Activitate istvan63

Multumesc frumos ,toate cele bune:
Nu va fi diferenta de valoare intre cea calculata si cea ce se va calcula?
Deci ar fi mai convenabila pensia de invaliditate,intrbare va fi diferenta mare fata de pensia calculata deja?Nrmal nu aar trebui sa fie.Mu;tumesc
Buna ziua.Am primit 26 03 decizia de pensie anticipata partial,puntaj mediu 1.273...diminuare 11,70% 39 de luni.Pana sa-mi vina decizia am fost la comisia de expertiza medicala si mi sa promis pensionarea pe motiv de boala(cardiac) dupa executarea CO de la locul de munca(pt vechime) Vreau sa renunt la pensia anticipata in favoarea pensiei de incapacitate.La calculul pensiei de boala se va folosi din nou indicele de corectie 1,41 folosit la calc penie anticipata? Care varianta e mai convenabila?Multumesc,cu stima.
Am decizia de pensie anticipata partial punctaj mediu 1.273.. diminuare11.70% 39luni.Pana sa-mi vina decizia am fost la comisia de expertiza medicala si mi sa promis pensionare pe motive de boala(cardiac) dupa executarea CO la locul de munca.Merita sa renunt la pensia anticipata in favoarea pensiei de incapacitate de munca?La calculul incapacitate se va folosi din nou indicele de corectie 1.41(s-a folosit la calc pensie anticipat) Care varianta e mai convenabila?Multumec
Multumesc
pensia de boala intra la recalculare in sptembrie?
Multumesc,scap de penalizare...
Da ,sunt pe cale de a incerca o pensie de boala cu 40 de ani de vechime(cu armata si un somaj).Merita va rog o parere.Multumesc
Da,sunt pe cale de a incerca o pensie de boala cu 40 de ani de vechime (cu armata si un somaj),merita?