avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua la calcularea pensiei de boala se aplica ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua la calcularea pensiei de boala se aplica indicele de ...

Buna ziua la calcularea pensiei de boala se aplica indicele de corectie actual de 1,41
Cel mai recent răspuns: istvan63 , utilizator 21:51, 7 Februarie 2024
Da.
Daca prima deschidere de drepturi este acum.
Da,sunt pe cale de a incerca o pensie de boala cu 40 de ani de vechime (cu armata si un somaj),merita?
Da ,sunt pe cale de a incerca o pensie de boala cu 40 de ani de vechime(cu armata si un somaj).Merita va rog o parere.Multumesc
Dacă nu aveți alte soluții trebuie să apelați și la aceasta.Este decizia d-voastră.
Multumesc,scap de penalizare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati sa iau o decizie. sunt nascuta ... vanatorul vanatorul Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati sa iau o decizie. Sunt nascuta in septembrie 1962 si pana in prezent am o vechime efectiva in munca de 39 ani si 6 ... (vezi toată discuția)
Am primit decizia de pensionare pe l 263. in viitoarea decizie ... daniel cucu daniel cucu Am primit Decizia de pensionare pe L 263. In viitoarea decizie pe L 360 voi primi ceva puncte in plus pentru 4 ani facultate +9 luni armata ? Nu am puncte de ... (vezi toată discuția)
Fiind nascut in 15.04.1964 , pe legea veche as avea 40 ani , ... adamgeo adamgeo Fiind nascut in 15.04.1964 , pe legea veche as avea 40 ani , nu se pune somajul 1 an si armata de 9 luni , daca as iesi la pensie la 15.04.2024 as iesi cu ... (vezi toată discuția)