avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Activitate cristynam

Activitate cristynam

Multumesc frumos!
E: op1 (13)
eroare atribut: apP: atribut prezent dar vid nepermis
Este vorba de declaratia 394, depusa pentru luna a-10.-a, 2020
Stie cineva la ce se refera? Multumesc frumos!
Incheierea unui protocol intre societate com specializata in vanzari marfa cu amanuntul si sindicatul unei institutii publice, prin care membrii componenti ai acestuia beneficiaza la achizitie de 5% reducere de pret, poate fi considerata practica comerciala legala? Meseria mea este economist. Multumesc anticipat pentru ajutor!
Răspuns la discuția Voucher primit de la colaboratori


cristynam a scris:

Care este tratamentul contabil si fiscal al unui voucher de vacanta primit de societate de la societate colaboratoare, pe care il acordam unui salariat? ( temei legal??)

Se incumeta cineva la un raspuns plauzibil...sau o discutie?
Care este tratamentul contabil si fiscal al unui voucher de vacanta primit de societatea noastra de la societate colaboratoare, pe care noi il acordam unui salariat? ( temei legal??)
Buna ziua si multumesc pentru interes,
Avem de incasat o suma frumusica, restanta, de la un client . ..Care este procedura prin care eu pot sa solicit Administratiei Fiscale compensarea datoriilor fiscale(ale firmei pe care o reprezint) cu sumele restante neprimite de la client. Clientul se afla in stare de reorganizare judiciara..are tva de recuperat de la stat