avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Voucher primit de la colaboratori
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Voucher primit de la colaboratori

Care este tratamentul contabil si fiscal al unui voucher de vacanta primit de societatea noastra de la societate colaboratoare, pe care noi il acordam unui salariat? ( temei legal??)
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: cristynam , utilizator 18:56, 13 Martie 2018


cristynam a scris:

Care este tratamentul contabil si fiscal al unui voucher de vacanta primit de societate de la societate colaboratoare, pe care il acordam unui salariat? ( temei legal??)

Se incumeta cineva la un raspuns plauzibil...sau o discutie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societatea achiziționează 5 vouchere. econo econo Societatea achiziționează 5 vouchere de la eMag in valoare de 200 lei pe care le oferă cadou celor 5 angajați. Care este tratamentul contabil din punct de ... (vezi toată discuția)
Voucherul de vacanta Burlacudan Burlacudan O informatie .Toate societatile sunt obligate sa asigure aceste voucherul de vacanta salariatilor.? sau fiecare societate face legea interna cum vrea ... (vezi toată discuția)
Voucher de vacanta bună ziua! va rog frumos dacă puteți sa ... Liubovi Liubovi Voucher de vacanta Bună ziua! Va rog frumos dacă puteți sa ma ajutați și pe mine cu un răspuns. Am fost angajată timp de 11 luni și in timpul acesta ... (vezi toată discuția)