avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Voucher de vacanta Bună ziua! Va rog frumos dacă ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Voucher de vacanta Bună ziua! Va rog frumos dacă puteți sa ...

Voucher de vacanta
Bună ziua! Va rog frumos dacă puteți sa ma ajutați și pe mine cu un răspuns. Am fost angajată timp de 11 luni și in timpul acesta am primit un voucher de vacanta. Când am plecat de la acel loc de muncă prin înțelegere amiabilă, mi s-a cerut să returnez voucherul de vacanta. Am reușit să folosesc foarte puțin din el, aproximativ 20% din sumă. Voucherul era valabil până în vară anului 2023.
Este acesta un lucru corect? Așa cere legea?
Cel mai recent răspuns: Liubovi , utilizator 13:32, 4 Ianuarie 2023
La data încetării raporturilor de muncă, salariatul are obligația să restituie angajatorului contravaloarea biletelor de valoare, pentru luna în curs sau, după caz, pentru anul în curs și neutilizate ori necuvenite.
Mulțumesc pentru răspuns!
Nu mi se pare chiar corect... Eu doar am schimbat domiciliul, pentru ce să fiu lipsită de Voucherul de vacanță? (Lucrez în continuare ca asistent personal al copilului meu, doar că mi s-a cerut să mă eliberez de la primăria de care am aparținut și să mă angajez la primăria unde locuiesc în prezent.)
Ultima modificare: Miercuri, 4 Ianuarie 2023
Liubovi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voucherul de vacanță Maiamoro Maiamoro Beneficiarul ( salariatul) voucherelor de vacanta este obligat să restituie aceste vouchere daca nu le a folosit ? Mulțumesc ! (vezi toată discuția)
Tichete de vacanta axentyna@yahoo.com axentyna@yahoo.com Buna ziua In cazul in care titularul unor tichete de vacanta a decedat, ce se intampla cu contravaloarea lor ? Multumesc. (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta + demisie diablo diablo Buna ziua, As dori sa stiu daca o persoana care a primit vouchere de vacanta si si-a dat demisia ulterior mai poate sa le foloseasca? Sau e nelegal? (vezi toată discuția)