avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichete de vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichete de vacanta

Buna ziua
In cazul in care titularul unor tichete de vacanta a decedat, ce se intampla cu contravaloarea lor ?
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 27 Aprilie 2021
axentyna@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:06, 27 Aprilie 2021
La sfârșitul fiecărei luni, la sfârșitul perioadei de valabilitate, la data stabilită de angajator sau la data încetării raporturilor de muncă, după caz, salariatul are obligația să restituie angajatorului biletele de valoare pe suport hârtie acordate/contravaloarea biletelor de valoare alimentate pe suport electronic, pentru luna în curs sau, după caz, pentru anul în curs și neutilizate ori necuvenite, potrivit prevederilor legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voucherul de vacanță Maiamoro Maiamoro Beneficiarul ( salariatul) voucherelor de vacanta este obligat să restituie aceste vouchere daca nu le a folosit ? Mulțumesc ! (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta + demisie diablo diablo Buna ziua, As dori sa stiu daca o persoana care a primit vouchere de vacanta si si-a dat demisia ulterior mai poate sa le foloseasca? Sau e nelegal? (vezi toată discuția)
Tichete de masa expirate in 2017 pot fi folosite sau decontate daca da cum Laleamov Laleamov Tichetele de masa expirate 2017 de laSODEXO cele GUSTO PASS pot fii folosite sau decontate ?Daca da cum? (vezi toată discuția)