avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichete de masa expirate in 2017 pot fi folosite sau ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichete de masa expirate in 2017 pot fi folosite sau decontate daca da cum

Tichetele de masa expirate 2017 de laSODEXO cele GUSTO PASS
pot fii folosite sau decontate ?Daca da cum?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:30, 22 Februarie 2018
Potrivit Normelor de aplicare a Legii 142/1998, la sfarsitul fiecarei luni, la data stabilita de angajator sau la data incetarii contractului individual de munca, salariatul are obligatia sa restituie angajatorului tichetele de masa pe suport hartie acordate pentru luna in curs, dar necuvenite si neutilizate potrivit prevederilor legale, sau, dupa caz, contravaloarea acestora, respectiv valoarea corespunzatoare tichetelor de masa alimentate si necuvenite, in cazul tichetelor de masa pe suport electronic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa Karmen B Karmen B Buna ziua. As dori sa stiu daca un angajat este in perioada de proba,dar primeste tichetele de masa integral pentru lua curenta,apoi este concediat ... (vezi toată discuția)
Tichete de vacanta axentyna@yahoo.com axentyna@yahoo.com Buna ziua In cazul in care titularul unor tichete de vacanta a decedat, ce se intampla cu contravaloarea lor ? Multumesc. (vezi toată discuția)
Voucherul de vacanță Maiamoro Maiamoro Beneficiarul ( salariatul) voucherelor de vacanta este obligat să restituie aceste vouchere daca nu le a folosit ? Mulțumesc ! (vezi toată discuția)