avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Activitate Petrisor87

Activitate Petrisor87

Salut,

Am si eu o intrebare, lucrez la un hypermarket si acum 2 ani colega mea si.a luat concediu maternal. Peste cateva luni eu am fost promovat adjunct de raion (postul colegei in CM). La revenirea colegei ce se intampla cu mine ? Pot sa fiu mutat, va rog sa imi raspundeti.
ps: eu lucrez pe menaj, daca sunt posturi de adjuncti de raion pe alt raion se poate ca angajatorul sa o mute pe colaga LEGAL fara ca ea sa il dea in judecata. Sunt curios pentru ca noi ne.am facut o echipa buna si totul merge bine. modificarea echipei nu este dorita de nimeni din raion si chiar din firma.

Va multumesc
Buna Ziua, Ma numesc Petrisor si sunt din Craiova

Sunt nou pe acest forum si va multumesc ca ma ascultati.

Pe data de 11.12.2009 la orele 02.20 am trecut prin intersectia rocada cu liceul bibescu (nu cunosc numele strazii) semaforizata electric. Apropiindu.ma de intersectie culoarea semaforului era verde dar in momentul trecerii pe langa acesta culoarea probabil s.a schimbat si eu am trecut pe galben chiar daca nu am vazut acest lucru. Precizez ca intersectia era goala nu era nici o masina si nu stiu ei unde stateau la panda. Am trecut intersectia si dupa circa 100 de metrii vad ca apare in spate o masina de politie de la sectia 5. Ma opresc abuzit (din blituri), eu stiam ca nu asa se opreste un sofer in trafic(poate gresesc). Sunt coborat din masina si poftit la geamul loganului. Le prezint actele si sunt poftit sa ii astept in masina mea. Acel Proces verbal nu a fost completat in prezenta mea. M.a suparat faptul ca mi.se raspuns urat, domnisoara politist care insotea agentul era picior peste picior si fuma. Le.am spus ca acel semafor era verde si eu nu am vazut nici un galben sau rosu avand martor sa confirme varianta spusa de mine. Mi.au dat amenda maxima si dovada de 15 zile. Am refuzat sa semnez acel PV deoarece nu ma fac vinovat de cele mentionate.
Daca treceam pe rosu si puneam in pericol viata cuiva nu refuzam semnarea si recunoasterea incalcarii legii.
Ce sanse am sa castig aceasta contestatie ?

Va multuemsc.