avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revenirea din concediu maternal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revenirea din concediu maternal

Salut,

Am si eu o intrebare, lucrez la un hypermarket si acum 2 ani colega mea si.a luat concediu maternal. Peste cateva luni eu am fost promovat adjunct de raion (postul colegei in CM). La revenirea colegei ce se intampla cu mine ? Pot sa fiu mutat, va rog sa imi raspundeti.
ps: eu lucrez pe menaj, daca sunt posturi de adjuncti de raion pe alt raion se poate ca angajatorul sa o mute pe colaga LEGAL fara ca ea sa il dea in judecata. Sunt curios pentru ca noi ne.am facut o echipa buna si totul merge bine. modificarea echipei nu este dorita de nimeni din raion si chiar din firma.

Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 23 Iunie 2010
Petrisor87, utilizator

Alte discuții în legătură

Desfintare post pe termen nedeterminat si reangajare in determinat ContSters173270 ContSters173270 Salut La firma care lucrez se urmareste schimbarea organigramei. In biroul in care lucrez din 9 angajati cu functii diferite trebuie sa ramanem 6. Problema ... (vezi toată discuția)
Test pt un post detinut deja blaura blaura Buna. Problema mea este urmatoarea: detin un post de conducere, sunt sef de echipa. Acest post (pe o perioada nedeterminata) l-am castigat in urma unui concurs ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre modificari in cm & fisa postului gabrielmos gabrielmos Buna ziua, In urma unei decizii a corporatiei la care lucrez, in care doua echipe (A-echipa mea si B-echipa cealalta) s-au unit, sub conducerea managerului ... (vezi toată discuția)