avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Activitate stanila bogdan

Activitate stanila bogdan

Buna! In 2007 am luat un credit de 16000€ , dupa cateva luni m-am casatorit, iar din 2009 nu am mai platit creditul, acum as vrea sa stiu daca banca poate sa-mi ia apartamentul , care este al sotiei donat de mama ei in 2005, (creditul a fost luat in spania)Bineinteles ca primesc scrisori din partea bancii ,daca nu mai platesc deloc ce poate face banca?
In urma cu 3 ani in sept 2006 am facut un abonament la zapp pe o perioada de 1 an , si in ian 2007 am plecat in spania. Pana in sept 2007 am platit abonamentul, ca sa respect contractul. In august 2009 cand m-am intors am constatat ca trebuia sa platesc penalitati de 59 de lei care reprezenta valoarea abonamentului in luna octombrie 2007 si 300 penalitati de intarziere.Timp de un am am respectat contractul. In contract era mentionat ca la terminarea contractului, acesta se prelungea cu inca un an daca nu ii anuntam ca nu vreau sa il reziliez. Acuma am primit de la saga collection o scrisoare in care imi este adus la cunostinta ca: pentru a evita initierea procedurilor judiciare, sa platesc suma de 1500 lei. Ce se intampla daca nu platesc? Ce se intampla daca dosarul se trimite in instanta?