Buna! In 2007 am luat un credit de 16000€ , dupa cateva luni m-am casatorit, iar din 2009 nu am mai platit creditul, acum as vrea sa stiu daca banca poate sa-mi ia apartamentul , care este al sotiei donat de mama ei in 2005, (creditul a fost luat in spania)Bineinteles ca primesc scrisori din partea bancii ,daca nu mai platesc deloc ce poate face banca?
numai dvs raspundeti ( codebitorii sau girantii, daca sunt) pt acel credit cu bunurile si veniturile dvs, prezente si viitoare.
banca nu poate sa "va ia" ap, ca nu e al dvs
Banca poate obtine un titlu executoriu in UE. Si va poate urmari si executa si in Romania.
Bineinteles bunurile pe numele d-voastra, sau cele care vi s-ar putea atribui ca fiind ale d-voastra.
Iar in unele tari, sustragere (prin fuga din tara) sau refuzul de a plati datoria se poate solda si cu pedeapsa mai grava (chiar inchisoare).
Executarea silita se aplica strict asupra bunurilor mobile/imobile/conturi bancare/
drepturi salariale apartinand debitorului
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Titlu executoriu
gabisanda
1. Un contract de credit care sufera modificari este luat in intregime cu toate modificarile in cazul stabilirii titlului executoriu pentru executare?
2. ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca?
FicuSS
Buna ziua!
Sunt o persoana fizica care a beneficiat in urma cu doi ani de un credit de 5000 euro de la o banca din Romania.Pe langa aceasta suma se mai ... (vezi toată discuția)