avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... titlu Executoriu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

titlu Executoriu

1. Un contract de credit care sufera modificari este luat in intregime cu toate modificarile in cazul stabilirii titlului executoriu pentru executare?

2. -contractul de credit prevede ca girantul girezaza cu "dreptul de proprietate asupra imobilului X..." si atat.
-de ce executorul a solicitat porprire pe conturile bancare ale girantului?
-am intrebat cand am semnat contractul cu banca iar raspunsul bancii a fost ca voi raspunde doar cu proprietatea inscrisa ca garantie.
-sa inteleg ca m-au pacalit?
-executorul a facut un abuz?
- daca contest la judecatorie, voi obtine ridicarea porpririi?
- altfel la ce sa ma astept? imi vor executa si alte proprietati si tot ce am?

Va rog un raspuns, cu multumiri...
Cel mai recent răspuns: gabisanda , utilizator 10:18, 16 Iulie 2010
girantul raspunde in totalitate pentru executarea contractului in bune conditii, in cazul in care imprumutatul nu achita atunci obligatia platii revine girantului.Banca se poate indrepta asupra acestuia folosindu-se de toate mijloacele legale...astfel cred ca a fost facuta cererea de executare asupra bunurilor mobile si imobile precum si asupra veniturilor dvs...contractul de credit este luat in intregime avand in vedere faptul ca aceste modificari ulterioare fac parte din contractul de credit si exprima liberul acord de vointa al partilor semnatare.....impotriva actului de executare se poate face CONTESTATIE LA EXECUTARE SI CERERE DE SUSPENDARE A EXECUTARII! In cazul in care instanta de judecata dispune suspendarea executarii pana la judecarea pe fond a contestatiei atunci orice act de executare se sisteaza!aveti grija insa ca executorul sa primeasca un certificat de grefa din care sa reiasa ca instanta suspenda executarea pana la judecarea cauzei pe fond!!
Cred ca cel mai bine la acest capitol daca este sa formulati o asemenea cerere sa va adresati unui avocat....pana nu este prea tarziu!
Probabil ca undeva in contract scrie ca raspundeti cu toate bunurile prezente si viitoare pt neexecutarea contractului;
In aceasta perioada cum a cazut piata imobiliara , va executa bunurile mobile,adica venituri...autoturisme etc....
Puteti face contestatie la executare dar sa cereti si suspendarea executarii silite, pt ca altfel executarea va merge inainte chiar daca introduceti contestatia;
Suspendarea poate fi ceruta separat in procedura de urgenta,dupa ce introduceti contestatia la executare, cu plata unei cautiuni de 10% din valoarea sumei contestate
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare girant contract de credit gabisanda gabisanda - contractul de credit prevede ca girantul girezaza cu \"dreptul de proprietate asupra imobilului X...\" si atat. - de ce executorul a solicitat porprire pe ... (vezi toată discuția)
Restituire cautiune Borza Borza Buna, am facut o contestatie la executare. Apoi am facut o cerere de suspendare provizorie a executari silite la care am platit o cautiune la valoarea ... (vezi toată discuția)
Ce este executarea silita si ce pot face rima rima vreau sa stiu si eu ce inseamna executare silita si cum se procedeaza cu ea?se mai poate ceva face ?eu am avut un proces cu fosta firma angajatoare care ma dat ... (vezi toată discuția)