avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... factura servicii telefonie mobila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

factura servicii telefonie mobila

In urma cu 3 ani in sept 2006 am facut un abonament la zapp pe o perioada de 1 an , si in ian 2007 am plecat in spania. Pana in sept 2007 am platit abonamentul, ca sa respect contractul. In august 2009 cand m-am intors am constatat ca trebuia sa platesc penalitati de 59 de lei care reprezenta valoarea abonamentului in luna octombrie 2007 si 300 penalitati de intarziere.Timp de un am am respectat contractul. In contract era mentionat ca la terminarea contractului, acesta se prelungea cu inca un an daca nu ii anuntam ca nu vreau sa il reziliez. Acuma am primit de la saga collection o scrisoare in care imi este adus la cunostinta ca: pentru a evita initierea procedurilor judiciare, sa platesc suma de 1500 lei. Ce se intampla daca nu platesc? Ce se intampla daca dosarul se trimite in instanta?
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 20:58, 13 Decembrie 2009
ati solicitat rezilierea contractului dupa 1 an? recititi contractul si vedeti ce consecinte sunt la nerespectarea lui. nu cred ca au inclusa clauza prin care pot sa isi externalizeze debitele fara acordul dvs, mai mult nu aveau dreptul sa foloseasca datele dvs personale in alt scop ... deci fata de firma de recuperare nu aveti nici o obligatie, insa ar trebui sa reglementati situatia cu operatorul de telefonie mobila:">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract telemobil (zapp) avas avas Buna ziua. Contractul pentru telefonie mobila incheiat cu SC Telemobil SA contine o clauza care spune ca rezilierea contractului , din partea clientului, ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract Mikulas69 Mikulas69 Buna ziua, forumul a fost recomandat de un prieten si nu am cautat dar as avea nevoie de ajutor. Dupa 3 ani de contarct la zapp internet in ultimele 2 ... (vezi toată discuția)
Cum pot scapa de un contract de internet la zapp prelungit automat? anna_iuly anna_iuly buna ziua! acum un an si ceva am incheiat la zapp un contract de internet care era incheiat pe o perioada de 12 luni.Acum cateva zile din cauza unor probleme ... (vezi toată discuția)