Pentru situațiile de corecții salariale(ex concediu medical prezentat tarziu) , după închiderea lunii și plata salariilor se întocmește un stat rectificativ pentru luna respectiva care cuprinde:
-toti salariatii(ii reia pe cei pentru care calculul salarial este nemodificat și pe cei care au avut corecții) sau
-doar diferențele pentru salariatul respectiv, sau
-diferențele pot fi incluse ca rand separat în statul lunii următoare?
Am participat la o licitatie deschisa cu faza finala licitatie electronica, unde suntem singurul ofertant(mentionat pe pagina SEAP). Dorim sa stim daca este OBLIGATORIU sa modificam valoarea ofertei in SEAP pentru a o confirma? Sau doar trebuie sa stam s ase inchida LE ca sa fim declarati castigatori?Mentionam ca dorim sa pastram oferta initiala, cea anterioara licitatiei electronice si care apare si pe site-ul SEAP.
Ce se intampla daca introduc aceeasi valoare in seap?Mentionez ca exista pas de licitare.O ia sistemul ? Ma descalifica?
1.Sunt de parere ca dupa data incetarii ar fi mai corect intrucat exclud situatia in care ar putea interveni o cauza de incetare de drept(deces-cazul extrem).
2. In REVISAL contractul va inceta la data la care operez, adica daca eu incarc fisierul pe 5 august si introduc data incetare 6 aug, contractul imi va aparea incetat in acel moment.
Multumesc pentru opinii!
Si in revisal cand se introduce? Contractul inceteaza pe 6 august. Il introduc vineri sau luni?La data incetarii, adica sambata 6 august, nu este nimeni la serviciu!Multam mult!
Intrebare: Daca data la care inceteaza termenul de preaviz(20 zile lucratoare) este o zi nelucratoare, cu ce data se face incetarea CIM si cand se introduce in REVISAL?
Multumesc anticipat de raspuns!