avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1264 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Stat rectificativ
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Stat rectificativ

Pentru situațiile de corecții salariale(ex concediu medical prezentat tarziu) , după închiderea lunii și plata salariilor se întocmește un stat rectificativ pentru luna respectiva care cuprinde:
-toti salariatii(ii reia pe cei pentru care calculul salarial este nemodificat și pe cei care au avut corecții) sau
-doar diferențele pentru salariatul respectiv, sau
-diferențele pot fi incluse ca rand separat în statul lunii următoare?
Ultima modificare: Vineri, 25 Octombrie 2019
gala stefania, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:54, 25 Octombrie 2019
In practica intalnita, statul rectificativ pentru luna respectiva cuprinde toti salariatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care e baza de calcul pentru concediul medical? allison allison Salut! Imi puteti spune, va rog, cum se calculeaza plata concediului medical in cazul meu? Am revenit din concediu de ingrijire copil in 15 ianuarie, iar in ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si postnatal ! Alina_G_ Alina_G_ Buna ziua! Am si eu o nelamurire: in prima luna de prenatal am primit am primit un salariu mai mare decat in a doua luna (o mare diferenta) si dupa ce i-am ... (vezi toată discuția)
Calcul gresit indemnizatie de concediu medical d_stanoi d_stanoi Buna ziua, doresc o lamurire la urmatoarea problema Sotia mea a fost in concediu de sarcina si lauzie incepand cu 1.07.2010 pana la 3.11.2010 (126 zile) ... (vezi toată discuția)