avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Activitate gootzila

Activitate gootzila

Răspuns la discuția Concediu de crestere a copilului
NU E VORRBA DE NICI UN PREAVIZ, EU AM SCRIS CIT MAI EXACT PT UN RASPUNS CIT MAI CONCRET ,DACA CINEVA STIE SA-MI DE CIT MAI REPEDE UN RASPUNS.
MAI EXPLIC ODATA EU MI-AM DAT DEMISIA DE LA UN LOC DE MUNCA, POT SAU NU SA IAU CCC IN CONDITIILE IN CARE AM PLATIT COTIZATIE LA STAT MI BINE DE 7 ANI?
VREAU SA STIU DACA MAI AM ACEST DREPT SAU NU.
Imi cer scuze nu de paternal era vorba ci de CCC eu sunt bugetar si salarul meu a scazut ............. enorm acum vrea sa ne mai ia inca 15%,ce vreau sa stiu este daca mai pot lua acest concediu dupa ce eu (am lucrat 7 ani) mi-am dat demisia acum citeva zile.
intrebarea ar fi:pot sa-mi mai iau concediu de crestere a copilului daca am demisionat?
Răspuns la discuția act de donatie
Am platit impozit la 18 ari.Problema e ca actul prin care s-a facut vinzarea terenului a fost ACT DE MANA aprobat de primarie, datorita caruia a avut loc un proces.Numai ca proprietarul nu a mai asteptat sfirsitul procesului a venit el cu o "solutie" facind acel act de donatie in care el renuta la teren si il doneaza ... mie.Dupa 15 ani de la vinzarea terenului proprietarul (care are titlul de proprietate) sa dus si a vindut terenul altui vecin dar acestuia i-a facut act prin notar.Acum nu stiu daca mai pot face ceva?
Discuție act de donatie
Am facut cu un vecin in urma cu 15 ani un act de mana cu martori pentru o suprafata de pamint.Acum 7ani sa razgindit asa ca l-am dat in judecata unde am cistigat si mi-a facut un act de donatie prin judecatorie (dar pe acesta nu scrie suprafata donata) in care renunta la teren.Zilele trecute a venit la mine un alt vecin cu un act de vinzare-cumparare pe o parte din teren #-o si imi cere(verbal) sa-l eliberez.Ce pot sa fac sa-mi recapat terenul?