avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de crestere a copilului

Imi cer scuze nu de paternal era vorba ci de CCC eu sunt bugetar si salarul meu a scazut ............. enorm acum vrea sa ne mai ia inca 15%,ce vreau sa stiu este daca mai pot lua acest concediu dupa ce eu (am lucrat 7 ani) mi-am dat demisia acum citeva zile.
intrebarea ar fi:pot sa-mi mai iau concediu de crestere a copilului daca am demisionat?
Cel mai recent răspuns: gootzila , utilizator 20:08, 5 Septembrie 2010
daca sunte ti deja in cccm nu are cu sa va ia acest drept
gootzila a scris:

Imi cer scuze nu de paternal era vorba ci de CCC eu sunt bugetar si salarul meu a scazut ............. enorm acum vrea sa ne mai ia inca 15%,ce vreau sa stiu este daca mai pot lua acest concediu dupa ce eu (am lucrat 7 ani) mi-am dat demisia acum citeva zile.
intrebarea ar fi:pot sa-mi mai iau concediu de crestere a copilului daca am demisionat?

Daca sunteti in perioada de preaviz, atunci puteti face cerere de intrare in CCC. In acest caz, c.i.m. se va suspenda , la fel si termenul de preaviz , acesta urmand a fi reluat dupa terminarea CCC.
NU E VORRBA DE NICI UN PREAVIZ, EU AM SCRIS CIT MAI EXACT PT UN RASPUNS CIT MAI CONCRET ,DACA CINEVA STIE SA-MI DE CIT MAI REPEDE UN RASPUNS.
MAI EXPLIC ODATA EU MI-AM DAT DEMISIA DE LA UN LOC DE MUNCA, POT SAU NU SA IAU CCC IN CONDITIILE IN CARE AM PLATIT COTIZATIE LA STAT MI BINE DE 7 ANI?
VREAU SA STIU DACA MAI AM ACEST DREPT SAU NU.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie urgenta. ContSters148943 ContSters148943 Buna ziua As dori sa stiu care este formularea unei cereri de demisie pentru urmatoarea situatie: De citiva ani de cind lucrez la actualul loc de munca am ... (vezi toată discuția)
Concediu de paternitate iulian1981 iulian1981 Buna ziua, Dumineca, 30 Noembrie, mi s-a nascut al 2-lea copil. Primul copil s-a nascut acum 14 luni , iar pentru el primesc stimulent de insertie. Mama ... (vezi toată discuția)
Concediu paternal ingrijire copil Pavelnina Pavelnina Copilul s-a nascut pe data de 9-02-2015 .Eu trebuie sa ma reangajez incepind cu ce data? Care este limita de timp necesara?Daca doresc sa ma angajez in alta ... (vezi toată discuția)