- Nevasta mea lucreaza in Austria ca ingrijitor batrani cu intervaluri de doua luni,cu asigurare medicala e-card din Austria
- Intrebarea mea,daca puteti sa ma ajutati:
-cele doua luni,cand este acasa in Romania,ce asigurare medicala are nevovie ca sa beneficieze de ajutor medical gratuit
Deci ziceti ca domnii ""meserias""nu aveau obligatiunea sa complecteze un document de primire/predare cind intra la reparat un aparat ,acesta obligatiune revine clientului
Problema mea sa creat in sfarsitului August cind am dus leptopul copilului (ce am cumparat in Ungaria anul trecut deci si era inca sub garantie)la un servise din orasul Carei unde am cerut o desprafuire a aparatului,dar pe ghinionul meu am primit aparatul inapoi nefunctionand (nici chitanta nu am primit despre lucrarea efectuata).Domnul de la servise mi a cerut hartiile de garantie cu care a trimis aparatul in Ungaria cu speranta ca aia de acolo nu vor observa ce sa intamplat si vor repara in garantie,dar sa inselat si le repara numai contrcost shimband placa principala.Eu sunt de acord cu asta dar dansul sa razgandit ca numai in Cluj vrea sa le duca la reparat ce eu nu acept.Vreau sa stiu dac pot sa cer de la el repararea leptopului unde vreau eu,deci in Ungaria.
Multumesc atentia si astept un raspuns pe intrebarea mea!
Bună seara
Întrebarea mea ar fii dacă se poate lucra în strîinătate (Germania) în timpul şomajului,eu din decembrie2009 sunt şomer şi am găsit lucru legal în Germania timp de 1-2 luni primăvara şi aş vrea să ştiu ce am de făcut în acest caz.
Întrebarea mea:- din data de 02,12,2009 sunt in perioadă de preaviz,urmănd că din data de 23,12,2009 să fiu şomer,pot să intru în pensie de boală fiindcă am probleme destul de mari cu sănătatea,ce am vrut mai devrem dar am amănat din cauza că speram într-o altă soluţie.
Mulţumesc răspunsul şi timpul acordat pentru intrebarea mea!!!:((:sorry: