avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurarea medicala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurarea medicala

Buna ziua

- Nevasta mea lucreaza in Austria ca ingrijitor batrani cu intervaluri de doua luni,cu asigurare medicala e-card din Austria
- Intrebarea mea,daca puteti sa ma ajutati:
-cele doua luni,cand este acasa in Romania,ce asigurare medicala are nevovie ca sa beneficieze de ajutor medical gratuit

Alte discuții în legătură

Bună ziua , locuiesc în austria și sunt pensionară limita ... jasminne jasminne Bună ziua , locuiesc în Austria și sunt pensionară limita de vârstă din România , acum lucrez și la data de 1 nov 2024 aș împlini vârsta de ... (vezi toată discuția)
Prietena mea fost in austria - plata card de sanatate soareraa soareraa Prietena meaa fost in Austria la munca are un contract fara nici o stampila iar acum dupa doua luni de cand a ajuns in tara i s-a spus de catre firma ... (vezi toată discuția)
Contributie la sanatate pikitoi pikitoi Buna ziua, am lucrat in Austria ( o perioada de 2 ani) la o familie cu contract de munca pentru a griji o batranica. Perioada in care lucram era impartita ... (vezi toată discuția)