avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prietena mea fost in Austria - plata card de sanatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prietena mea fost in Austria - plata card de sanatate

Prietena meaa fost in Austria la munca are un contract fara nici o stampila iar acum dupa doua luni de cand a ajuns in tara i s-a spus de catre firma intermediara ca i-a sosit cardul dde sanatate de acolo si are de platit 170 euro vreau sa stiu daca e corect daca nu e vreo teapa!

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: soareraa , utilizator 14:18, 13 Februarie 2014
Cu ce angajator a semnat c.i.m.?
cu o firma din Austria de ingrijire Batrani
In Austria, cardul european de asigurari de sanatate este emis automat pentru toate persoanele asigurate.
Din cate cunosc, pentru cardul de asigurari de sanatate electronic se plateste anual 10 euro (cu anumite exceptii).

Intrebati firma respectiva ce reprezinta acea suma.
cred ca asigurarea medicala pe 5 saptamani asa am inteles!multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața, lucrez in germania ca ingrijitoare de batrani ... Andreea-Bianca Andreea-Bianca Bună dimineața, lucrez in germania ca ingrijitoare de batrani cu detasare .Pe perioada detasari imi sunt plătite toate darile la statul roman , contractul ... (vezi toată discuția)
Cardul european de asigurare medicala theosia theosia buna ziua Eu si sotul meu nu suntem angajati cu carte de munca deci nu platim asig medicale. Vrem impreuna cu copilul de 4 ani sa plecam in uk .M-ar interesa ... (vezi toată discuția)
Card de sanatate european capsunar capsunar As vrea sa imi aduc mama si un frate in Spania pentru o perioada de aprox.3 luni.Mama e pensionara iar fratele are 40 de ani si este handicapat.Aici la medic ... (vezi toată discuția)