avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Activitate Mica-Maria

Activitate Mica-Maria

Răspuns la discuția Acuzat de delapidare
Va multumesc pt. raspuns. Am consultat un avocat care mi-a spus ca trebuie sa voresc cu procurorul de caz sa-mi citeasca materialul. Mi-e teama sa plec fara incuviintare ca nu cumva sa ma aduca inapoi legat. Nu plec din tara de placere ci tocmai pt. a reusi sa acopar din prejudiciu si sa am cu ce intretine familia( am un copil minor si sotia nu are nici un venit)
Sunt acuzat intr-un dosar penal pt. delapidarea sumei de 45000 lei si de fals in inscrisuri sub semnatura privata. Mi-am recunoscut vina in fata comisarului care a instrumentat cazul meu. Dosarul meu a fost trimis la procuratura de 35 zile. M-am prezentat la procuratura sa intreb de situatia dosarului si mi s-a raspuns ca nu este luat de nici un procuror. Unde trebuie sa ma adresez deoarece am un contract de munca in strainatate pe care l-am intrerupt ca sa ma pot prezenta pentru declaratii si pe data de 15 aprilie trebuie sa ma prezint la locul de munca.
Răspuns la discuția Are dreptul sa paraseasca tara?
S-a inceput urmarirea penala, cred, pentru ca la comisariat i s-a prezentat o hartie semnata de procurorul de caz cu articolele din lege de care se face vinovat ca le-a incalcat. Multumesc.
Dosar penal : fals in inscrisuri private. Pentru obtinerea unui imprumut la CAR a falsificat semnaturile girantilor. Cei trei giranti au depus plangere penala si in 7 zile de la depunerea plangerii dosarul a fost instrumentat de comisar.Faptuitorul si-a recunoscut imediat vina si de doua luni asteapta hotararea procurorului.Faptuitorul are un contract de munca in strainatate si nu poate pleca deoarece comisarul i-a spus ca acest lucru nu este posibil.