avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Activitate Constantin Alexandru Radu

Activitate Constantin Alexandru Radu

Cel mai bine adresati-va cu o plangere la politie pentru furt calificat daca este conectat ilegal si sustrage gaz metan sau la societatea de distributie/instalare...autorizata pentru a se respecta Proictul de instalare.
Succes!
Răspuns la discuția abuz politienesc
Eu cred ca nu trebuie sa va faceti deocamdata griji...nu ati fost sanctionat contraventional. Daca veti primi acasa procesul verbal de contraventie...trebuie sa faceti contestatie in 15 zile si atunci...martori, etc
Cel mai bine ar trebui sa mergeti in audienta la Seful Sectiei/Politiei de care apartineti si sa solicitati lamurirea situatiei.
Succes!
Nu mai poate fi anulat...La anul directionati cei 2% in alta parte.
Succes!
Multumim! Nu cred ca este relevanta simpla noastra discutie...Cel mai bine ar fi sa ne atasati cumva motivarea instantei...
Cu stima,
Mai multe despre Baroul Constitutional Roman, puteti citi aici: [ link extern ] /
Răspuns la discuția Viza de flotant
Viza de flotant se aplica persoanelor care, din diferite motive, locuiesc in alta parte decat acolo unde au domiciliul stabil (muncitori sezonieri, elevi, studenti, persoane care locuiesc in gazda etc.) Daca cineva se muta temporar este bine sa declare acest lucru la Serviciul de Evidenta a Persoanelor in raza localitatii unde locuieste temporar. Resedinta se inscrie in actul de identitate la cererea personei care locuieste mai mult de 15 zile la adresa la care are locuinta secundara.
Cel interesat de inscrierea vizei de flotant in actul de identitate trebuie sa completeze o cerere, pe care, insotit de proprietarul apartamentului inchiriat, o va depune la Evidenta Populatiei din sectorul sau din localitatea de care apartine.
Normal ca se va depune la acte si o copie a contractului de inchiriere si dvs veti plati impozitul aferent la FISC.
Succes!
Savarsirea infractiunii de stopaj la sursa este prev. de art.6 din legea 241/2005 cu aplicarea art.41 alin.2 cod penal.
Procedura penala isi va urrna cursul ei si dosarul va fi trimis la procuror cu un referat intocmit de catre politie privind propunerea lor de a incepe sau nu urmarirea penala.

Va recomand sa angajati un avocat deoarece - desi pare simplu de obtinut o condamnare de catre acuzare- exista mijloace probatorii prin care sa obtineti o achitare sau chiar o pedeapsa minima daca avocatul are experienta in asemenea dosare.

Exista o tendinta de a trimite in judecata orice dosar de evaziune ptr 1.000 ron.

Da, este bine sa fie achitat prejudiciul...pentru a putea beneficia de circumstante atenuante.
Succes!
Răspuns la discuția lipsa gestiune
Daca sunteti angajat cu contract de munca si aveti functie de gestiune si ati primit inventarul respectiv...normal ca veti plati. Ati putea sa faceti o expertiza....daca veti fitras si la raspundere penala conform legii.
Succes!
Catre judecatorie...de pe raza de activitate a agentului constatator.
Succes!
Răspuns la discuția Permis suspendat 90 de zile
Avand in vedere ca nu mai aveti antecedente penale, procurorul poate sa propuna prin rechizitoriu trimiterea in judecata, asa cu au spus si colegii, dar poate aplica si o solutie de netrimitere in judecata in functie de cercetarile efectuate, probe, circumstante atenuante, aplicand doar o amenda administrativa. Si eu va recomand sa fiti reprezentat de un avocat.
Succes!